اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت وقوع انفجار در حومه لاذقیه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)  استاندار خراسان رضوی خبر داد: تخصیص ۵۲۱ میلیارد تومان بودجه جهت رفع تنش آبی روستاهای خراسان رضوی واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسئول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد
سرخط خبرها

نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت

  • کد خبر: ۳۶۱۸۹۴
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه متناسب به اقدام طرف غربی، فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت، گفت: علاوه بر این، ایجاد تغییرات در همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی مطرح است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درباره فعال سازی مکانیسم ماشه گفت: شورای عالی امنیت ملی در این باره بیانیه داده است و قطعا اقدام تروئیکای اروپا برای فعال سازی مکانیسم ماشه غیرقانونی و خلاف حقوق بین الملل و از جایگاه باج خواهی از ایران انجام شده و قطعا جمهوری اسلامی ایران زور را قبول نخواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، افزود: در مجلس مسائلی از سوی نمایندگان مطرح می‌شود مبنی بر اینکه متناسب به اقدام طرف غربی، فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم داده شده و میزان همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی هم دستخوش تغییراتی شود.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه اثر روانی تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل، بسیار بیشتر از جایگاه واقعی آن است، تصریح کرد: افزایش قیمت ارز باید مبنای اقتصادی داشته باشد ولی وقتی پاسی از شب، خبر افزایش قیمت دلار در فضای مجازی منتشر می‌شود، واضح است که این موضوع جنبه روانی دارد. چرا که در انتهای شب کار اقتصادی مربوط به دلار انجام نمی‌شود.

رسانه‌ها آثار روانی فعال شدن مکانیسم ماشه را برای مردم تبیین کنند

وی با بیان اینکه از منظر رسانه‌ای باید آثار روانی افزایش قیمت ارز و طلا که به مکانیسم ماشه نسبت می‌دهند، برای مردم تبیین شود، گفت: باید رسانه ملی، خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و سایر رسانه‌های کشور، جنبه روانی اسنپ بک و مفاد قطعنامه‌هایی که علیه ایران دوباره اعمال خواهد شد، برای مردم تبیین کنند. چرا که ایران پیش از این هم این تحریم‌ها را در حوزه هسته‌ای و نظامی تجربه کرده ولی به رغم تحریم، در هر دو حوزه به پیشرفت رسیده است.

قشقاوی اضافه کرد: در اوج دفاع مقدس و جنگ هشت ساله ایران با صدام و رژیم بعث عراق یا در زمان جنگ سوریه و همچنین جنگی که در افغانستان پیش از انجام شد، شاهد چنین تلاطمی در قیمت‌ها نبودیم. اما فقط در ایران چنین فضایی وجود دارد که با سرفه طرف مقابل به صورت حباب و غیرواقعی، قیمت ارز و طلا افزایش پیدا می‌کند. در حالی که تحریم‌های اخیر شورای امنیت جنبه اقتصادی ندارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره احتمال خروج ایران از معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای(NPT) گفت: فعلا موضوع تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی در دستور کار است که پیش از این تعلیق همکاری با آژانس به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده بود.

این دیپلمات پیشین درباره اقداماتی که باید پس از فعال سازی اسنپ بک که به نوعی پایان برجام است، دولت و مجلس انجام دهند، تصریح کرد: مردم ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه ثابت کردند که در زمان وجود دشمن واحد، پای کشورشان می‌ایستند و این اتحاد را باید در ادامه برای غلبه به برخی از کاستی‌هایی که در حوزه‌های مختلف کشور وجود دارد، مدنظر قرار داد.

از ظرفیت چین برای توسعه اقتصاد کشور بهتر از گذشته استفاده کنیم

قشاوی یادآور شد: در این زمان دولت باید مسائل معیشتی، مسکن مردم و بهبود شرایط اقتصادی را بیش از گذشته مورد توجه قرار دهد و تمام احزاب، تشکل‌ها و جریان‌های مختلف سیاسی فقط در راستای حفظ این انسجام در برابر دشمن واحد گام بردارند.

قشقاوی با اشاره به همپیمانان ایران نظیر چین و روسیه تصریح کرد: به نظر می‌رسد از ظرفیت و قدرت اقتصادی چین برای بهبود شرایط اقتصادی کشور به خوبی بهره نبردیم و باید بهتر از گذشته فضا برای توسعه روابط دو کشور فراهم شود.

بامداد روز گذشته، ششم مهرماه ۱۴۰۴، شش قطعنامه پیشین شورای امنیت که به واسطه برنامه هسته‌ای ایران بر کشور تحمیل شده بود با سوء‌استفاده تروئیکای اروپایی از سازوکار حل و فصل اختلاف مندرج در توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ موسوم به برجام به میدان اجرا در سطح بین‌المللی بازگشتند.

در چند هفته و بخصوص چند روز اخیر «سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران تلاش مستمری را برای جلوگیری از بازگشت این تحریم‌ها پیش برد اما تلاش‌های تهران برای باز نگاه داشتن پنجره دیپلماسی از سه مسیر مذاکره با تروئیکای اروپایی، حصول توافق از سرگیری همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قاهره و ارائه پیشنهادهای سازنده و قابل اجرا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به دلیل اتحاد سه کشور اروپایی با ایالات متحده برای مقاومت در برابر دیپلماسی راه به جایی نبرد.

وزیر امور خارجه ایران همزمان با اقدام ترویئکای اروپایی در فعال‌سازی اسنپ‌بک، در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس شورای امنیت تصریح کرد، جمهوری اسلامی ایران قاطعانه بازگرداندن ادعایی قطعنامه‌ های خاتمه‌یافته ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ (۲۰۱۵) را مردود می‌داند و نه ایران و نه هیچ عضو سازمان ملل متحد الزامی به تبعیت از چنین اقدامات غیرقانونی ندارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->