واژگونی پژو روی پل آزادی مشهد | گره ترافیکی در دو مسیر اصلی (۷ مهر ۱۴۰۴) + فیلم بیش از ۱۹۰ هزار معلول در خراسان رضوی زیر پوشش چتر حمایتی بهزیستی دیر خوردن صبحانه، زنگ خطری برای سلامت سالمندان فریب این دندان‌ساز‌ها را نخورید صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی بارش باران در نواحی شمالی کشور (۷ مهر ۱۴۰۴) پایان کار سارق پرکار مشهدی در قاسم‌آباد (۷ مهر ۱۴۰۴) کشف پرونده سرقت ۴۰ میلیاردی طلا در مشهد (۷ مهر ۱۴۰۴) خراسان رضوی شهر‌ها و روستا‌های فراوانی برای جهانی‌شدن دارد کشف محموله ۵تنی مرغ غیرمجاز در سبزوار (۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۷ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از اواسط هفته جاری بهره‌برداری از پروژه هوشمند‌سازی گاز مشهد در راستای پایداری شبکه شرایط پرداخت کمک‌هزینه‌ بارداری به زنان شاغل اعلام شد لزوم ابطال سفارش‌های بلااستفاده برنج، توسط ستاد تنظیم بازار روایتی از آتش نشان های مشهدی که قهرمانی شان را بارها ثابت کرده اند | مردان آتش هشدار درباره خوددرمانی برای کودکان مبتلا به آنفلوانزا نظارت و مدیریت ویژه بر وضعیت آب مشهد هشدار نسبت به افزایش مصرف کافئین در میان دانش‌آموزان ایستاده در آتش روشنای شهرمان «بی‌تحرکی» تهدیدی جدی برای سلامت قلب بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ زندانی مهریه و نفقه در زندان‌های کشور بازسازی صحنه قتل پس از ۱۹۰ روز توسط متهم فراری | ماجرای قتل با ۹۰ ساچمه ماجرای روزی که ایران، مهم‌ترین فرماندهان نظامی‌اش را از دست داد حقوق و مزایای معلمان مدارس استثنایی افزایش می‌یابد؟ | تحصیل بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز ناشنوا و کم‌شنوا در مدارس کشور بهمن چوبی اصل، جاسوس برجسته موساد در ایران اعدام شد (۷ مهر ۱۴۰۴)  رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها: اسنپ‌بک تحریم جدیدی ندارد وزیر آموزش و پرورش: ساختار نظام آموزشی ما مربوط به ۵۰ سال گذشته است هاری درمان ندارد | پیشگیری تنها راه نجات است این ۶ ماده غذایی را با عسل ترکیب نکنید | بهترین غذا‌ها برای ترکیب با عسل کدام‌اند؟ اختلال وسواس فکری ـ عملی یا OCD در کودکان، چه نوع اختلالی است؟
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۷ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از اواسط هفته جاری

  • کد خبر: ۳۶۱۹۶۷
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۷ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از اواسط هفته جاری
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی گفت: از چهارشنبه اواسط روز، روند کاهش دما آغاز می‌شود و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت و ضمن افزایش سرعت باد در نواحی بادخیز، احتمال وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.

علی الهی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی مشهد و استان، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی، از امروز تا صبح چهارشنبه، جوی به‌نسبت پایدار در استان حاکم است که در برخی مناطق استان، گاهی افزایش باد و خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست.

وی افزود: از چهارشنبه اواسط روز، روند کاهش دما آغاز می‌شود و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت و ضمن افزایش سرعت باد در نواحی بادخیز، احتمال وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.

کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: شایان ذکر است از بعدازظهر روز چهارشنبه تا پنجشنبه، رشد ابر و احتمال بارش باران و رگبار و رعدوبرق در نیمه شمالی به‌ویژه در ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.

الهی درنهایت گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین ۱۵ و ۳۰ درجه بوده است که امروز در گرم‌ترین ساعات به ۳۰ درجه و در سردترین ساعات به ۱۵ درجه خواهد رسید. همچنین طی شبانه‌روز گذشته، قوچان با دمای ۸ درجه و سبزوار با دمای ۳۵ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->