واحد خاکدان، نقاش ایرانی درگذشت + بیوگرافی (یکم آبان ۱۴۰۴) بازبینی آثار سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی، از سوم آبان‌ماه آغاز می‌شود حکایت مثال گویا و برتری رئال زاراگوزا آقای خبرنگار بیهقی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۲ آبان ۱۴۰۴) لبخند اسطوره | ماجرای تولد دوباره شخصیت های «شاهنامه» در مجموعه «شاخنامه» اعضای هیئت انتخاب آثار صحنه‌ای سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی معرفی شدند حمایت ۳۷ میلیون دلاری برای ساخت «مخمصه ۲» مایکل مان حمید صفت در سریال بامداد خمار + عکس درگذشت «قاسم مهرنیا»، شاعر و نقال آیین‌های دینی خراسان شمالی + پیام تسلیت وزیر فرهنگ اعضای شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب سال ۱۴۰۴ معرفی شدند ماجرای درگیری بادیگارد‌های «کیانو ریوز» هنرپیشه مشهور هالیوود با یک هوادار زن + عکس آغاز به‌کار کانون موسیقی نواحی ایران حضور فیلم «جی کلی» با بازی جورج کلونی در گلن گلوب رونمایی از آلبوم موسیقی «ناز نگه» زنده یاد همایون خرم «ایرانم» علیرضا قربانی در اهواز تمدید شد + جزئیات
سرخط خبرها

بهرام رادان: مخاطب نقش ما را در فیلم‌ها انتخاب می‌کند

  • کد خبر: ۳۶۲۹۰۹
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۶
بهرام رادان: مخاطب نقش ما را در فیلم‌ها انتخاب می‌کند
بهرام رادان در اظهار نظری تأکید کرده است که انتخاب برخی نقش‌ها توسط بازیگران تحت تأثیر نظر مخاطبان است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام رادان به نکات مهمی درباره مشکلات و چالش‌های پیش روی یک بازیگر در دهه دوم و سوم بازیگری برای تجربه نقش‌های جدید و متفاوت صحبت به میان آورده است. به نظر او مهمترین داور برای هر بازیگر، مخاطبان هستند. آنها به یک بازیگر خط می‌دهند که باید سراغ چه نقش‌هایی برود و از چه نقش‌هایی پرهیز کند.

بهرام رادان در گفت‌وگویی درباره چالش‌های انتخاب نقش‌های جدید در دهه دوم و سوم بازیگری صبحت به میان آورده است. رادان معتقد است بازیگران از یک جایی به بعد برای انتخاب‌هایشان از مخاطبان خط می‌گیرند. بخش‌هایی از صحبت‌های او به شرح زیر است:

محدودیت از سوی مخاطب

دهه اول بازیگری برای یک بازیگر شور و هیجان خیلی زیاد است. بازیگر دلش می‌خواهد همه نقش‌ها را بازی کند. مکانیک باشد، دکتر باشد، خلبان باشد و .. ولی به تدریج در دهه دوم و بعد از آن در دهه سوم، درگیر محدودیت‌هایی می‌شود. یکی که از محدودیت‌ها که از همه مهمتر است، به مخاطب برمی‌گردد. بازیگر به نگاه مخاطب محدود می‌شود و او خودش به شما نشان می‌دهد که شما را در قالب چه نقشی دوست دارد.

چالش با تجربه‌های جدید

اگر بخواهی پا از این نقش بیرون بگذاری، خودتان را وارد یک کار خطرناکی کرده‌ای که قبلا خودش امتحانش کرده‌ای. نظر اصلی با مخاطب است؛ اوست که تعیین می‌کند ما خوب هستیم یا بد. شاید منتقدان بگویند فلان بازیگر درجه یک است و بهترین است، اما مخاطب دوستش نداشته باشد.

حرکت روی لب مرز

با توجه به نگاهی که مخاطبان نسبت به کار‌هایی که در کانامه‌ام انجام داده‌ام دارند، اگر بتوانم نقشی را با زاویه مورد تایید مخاطب همراه کنم، برایم چالش بزرگی است. خیلی‌ها نظرشان این است که این کار نمی‌تواند انجام شود.

بهرام رادان سال گذشته فیلم موفق «صبحانه با زرافه‌ها» را روی پرده داشت که این فیلم توانست وارد باشگاه ۱۰۰ میلیاردی‌ها شود.

منبع: فیلم‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->