حزب الله: صبر ما محدود است | غافلگیری‌هایی در پیش است شیخ نعیم قاسم: ما خستگی ناپذیر هستیم لاوروف: زلنسکی تلاش برای آتش‌بس در اوکراین را وقت خریدن می‌داند عارف: مسئولان اختلافات را در تریبون‌ها مطرح نکنند شورش یهودیان افراطی در کرانه باختری | حمایت ارتش اسرائیل با سکوت ناو جنگی آمریکا نزدیک سواحل ونزوئلا پهلو گرفت + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) احتمال قطع حقوق ارتش آمریکا وجود دارد تشدید حملات اسرائیل به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا اسرائیل، نیروهای ذخیره ارتش را فراخواند شهادت یک مامور پلیس در درگیری با افراد مسلح در زهک سیستان و بلوچستان (۴ آبان ۱۴۰۴) لهستان: ارتش روسیه آمادگی جنگی خود را حفظ کرده است | اوکراین تا دو یا سه سال دیگر می‌تواند بجنگد حادثه عملیاتی در مرز نوار غزه؛ ۱۲ نظامی صهیونیست زخمی شدند پزشکیان: نخستین جلسه استانی هیات دولت، در خوزستان برگزار می‌شود جولانی راهی عربستان می‌شود (۴ آبان ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در لبنان سقوط کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا تشدید شد (۴ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی: کنترل امنیتی کامل بر نوار غزه را حفظ می‌کنیم چین توافق با آمریکا را اعلام کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) انفجار مخازن سوخت در بصره ۴ کشته و ۲۰ زخمی برجای گذاشت (۴ آبان ۱۴۰۴) روسیه: آماده‌سازی مقدمات دیدار پوتین و ترامپ پیچیده است شهادت ۴۰ کودک در کرانه باختری از ابتدای سال ۲۰۲۵ میلادی وزیر خزانه داری آمریکا: نشست تجاری با چین عالی بود سردار نقدی: تجهیزات دفاعی ایران قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه شده است تظاهرات گسترده مردم مالزی علیه ترامپ + عکس و فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) محمود عباس جانشین خود را معرفی کرد انهدام ۲۶ پهپاد اوکراینی در ۴ منطقه روسیه (۴ آبان ۱۴۰۴) شهادت ۲ نفر در حمله پهپادی اسرائیل به ۲ خودرو در لبنان + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار پایان جنگ غزه شدند

  • کد خبر: ۳۶۳۲۱۸
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۱
شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار پایان جنگ غزه شدند
اظهارات بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر ادامه جنگ غزه، بار دیگر هزاران شهرک نشینان را به خیابان‌ها کشاند و در اعتراض به این اظهارات از وی خواستند، هرچه زودتر توافق با حماس برای تبادل اسرا را امضا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، خانواده‌های اسرای اسرائیلی با برگزاری تظاهرات در تل‌آویو، از کابینه نتانیاهو مصرانه خواستند که به جنگ در غزه خاتمه دهد و با جنبش حماس برای اجرای توافق تبادل اسرا به تفاهم برسد.

این اعتراضات در شرایطی برگزار می‌شود که نتانیاهو گفت که با وجود فشار‌های گسترده داخلی و خارجی برای توقف جنگ همچنان تا تحقق کامل اهداف، عملیات نظامی را در نوار غزه ادامه خواهیم داد.

وی افزود، عملیات ارتش اسرائیل در عمق نوار غزه ادامه دارد و همه اسیران اسرائیلی، چه زنده و چه کشته‌شده، بازگردانده خواهند شد.

نتانیاهو ادعا کرد: هیچ‌گاه از آزادسازی تمامی اسیران اسرائیلی و دستیابی به اهداف دیگر جنگ دست نکشیده‌ام. تمام اسیران زنده و پیکر‌های کشته‌شدگان بازگردانده خواهند شد و این هدف با حضور نیرو‌های ارتش در عمق غزه محقق می‌شود.

منع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->