واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا مشخص شد فیدان: فلسطین باید به دست خودشان اداره شود دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی هستند مرکز فرماندهی مشترک دفاع هوایی آمریکا و قطر در العدید افتتاح شد حمله پهپادی اسرائیلی به یک مراسم عروسی در غزه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) سردار پاکپور: آمادگی امروز سپاه بیشتر از دوران جنگ ۱۲ روزه است محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید نتانیاهو: خدمت سربازی را افزایش خواهم داد تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه پیشروی کردند (۱۲ آبان ۱۴۰۴) پاکستان: مجوزی به آمریکا برای حمله به افغانستان از خاک خود نداده‌ایم | هشدار صریح ارتش به هند ترامپ: آمریکا بدون تعرفه‌ها دچار ویرانی می‌شود تعداد شهدای غزه از زمان آتش‌بس به ۲۳۸ نفر رسیده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین در دستور کار نیست رئیس‌جمهور لبنان: چاره‌ای جز مذاکره نداریم جنگ ترامپ با یک قانون قدیمی «نشست غزه» در استانبول آغاز شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور: اولویت نخست مردم ایران در شرایط سخت، کمک به هم‌نوعشان است

  • کد خبر: ۳۶۴۹۴۵
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
وزیر کشور: اولویت نخست مردم ایران در شرایط سخت، کمک به هم‌نوعشان است
وزیر کشور با تأکید بر لزوم آمادگی در برابر حوادث طبیعی گفت: بسیاری از بحران‌ها قابل پیش‌بینی و پیشگیری‌اند و باید با آموزش، برنامه‌ریزی و همکاری مردم، خطرات را به حداقل رساند. وی تصریح کرد: حفظ جان انسان‌ها و مشارکت مردمی باید محور همه برنامه‌های مدیریت بحران باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسکندر مومنی در اولین نشست سراسری معاونین، روسا، مدیران کل مدیریت بحران دستگاه‌های ملی و استان‌های سراسر کشور اظهار کرد: اقداماتی که در یک سال گذشته صورت گرفت بسیار قابل تقدیر است؛ حوادث و بلایای طبیعی نظیر زلزله، سیل و…. در همه زمان‌ها وجود داشته اما در دوران معاصر و این سال‌های اخیر به‌ویژه با تغییرات اقلیمی این بحران‌ها رو به فزونی رفته است.

وی افزود: برنامه‌‌ریزی‌ها باید معطوف به حفظ و نجات جان مردم باشد. با آموزش و رعایت برخی نکات این امر قابل اجرا است. کشور ما یک ظرفیت بزرگ و بارز دارد که باید با برنامه‌ریزی درست ساماندهی بشود و آن نقش و مشارکت مردم در بحران‌ها است.

وزیر کشور در نهایت خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مردم کمک می‌کردند و حضورشان بسیار تاثیرگذار بود؛ همچنین در حادثه بندر شهید رجایی مردم سنگ تمام گذاشتند و بیشترین کمک را داشتند. در زلزله سرپل ذهاب نیز کمک‌های مردمی بسیاری صورت گرفت؛ مردم ایران در این شرایط سخت همیشه کمک به انسان را اولویت قرار می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->