سفارت ایران در کابل، در واکنش به زلزله در شمال افغانستان: مانند همیشه در کنار مردم افغانستان خواهیم بود اعیاد فطر و قربان از سوی یونسکو به رسمیت شناخته شدند پکن از رفتار «تأسف‌برانگیز» نخست‌وزیر ژاپن در رابطه با تایوان انتقاد کرد بیکدلی در دیدار با مدیرعامل راه‌آهن آخرین وضعیت همکاری ریلی ایران و افغانستان را بررسی کردند برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در مشهد و کشور بقائی: ما از عملکرد طرف افغانستانی درباره حقابه ناراضی هستیم | هیچ پیام رسمی با محوریت مذاکره به آمریکا منتقل نشده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) دستور ترامپ به انجام آزمایش اتمی از بلوف تا واقعیت نفوذ یک پهپاد، پروازهای شمال آلمان را متوقف کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: در حال واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی هستیم اولیانوف: آماده‌ایم برای حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران کمک کنیم ترامپ: عربستان به روند عادی‌سازی روابط با اسرائیل خواهد پیوست یونیسف: کمک‌های بشردوستانه در غزه کافی نیست | آتش‌بس بی‌فایده بوده است! تداوم حملات اسرائیل به غزه و نقض آتش‌بس (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مجلس با تشکیل سازمان ملی مهاجرت موافقت کرد بیانیه ارتش به مناسبت ۱۳ آبان: برعهد خود برای صیانت از تمامیت ارضی ایران تا پای جان ایستاده‌ایم فرمانده مرزبانی فراجا از افزایش تعداد پرونده‌های بالای ۱۰ میلیارد تومان در ۶ ماه اخیر خبرداد پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد پاسخ انصارالله به نتانیاهو: آماده‌ایم در عمل پاسخی سخت بدهیم واکنش عراقچی به اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان در روزهای گذشته دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران وقوع انفجارهای شدید در شرق سوریه (۱۱ آبان ۱۴۰۴) حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به هرگونه تجاوز اسرائیل فوراً و به شدت پاسخ می‌دهیم ۲ کشته و چندین زخمی بر اثر تیراندازی در جزیره کرت یونان قسام جسد ۳ اسیر صهیونیست را تحویل می دهد هراس در اسرائیل از خودکشی نظامیان ذخیره روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند (۱۱ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یمن: عربستان به تجاوز، محاصره و اشغال یمن پایان دهد

  • کد خبر: ۳۶۵۳۲۸
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۶
یمن: عربستان به تجاوز، محاصره و اشغال یمن پایان دهد
رئیس شورای عالی یمن از رژیم سعودی خواست تجاوز و محاصره را پایان دهد و به الزامات صلح پایبند باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به مناسبت سالروز انقلاب ۱۴ اکتبر یمن، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی این کشور، در سخنانی با تأکید بر لزوم پایان دادن به تجاوز، محاصره و اشغال یمن، از رژیم سعودی خواست به تعهدات روشن صلح عمل کند و راه را برای تحقق ثبات و امنیت در منطقه بگشاید.

المشاط در سخنرانی خود اعلام کرد که یمن آماده پاسخگویی به هر تحول مرتبط با توافقات مربوط به غزه است و افزود ما در همه عرصه‌ها تلاش می‌کنیم تا توان نظامی و دفاعی خود را ارتقا دهیم و بتوانیم در برابر فناوری‌های پیشرفته نظامی دشمن ایستادگی کنیم.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن با اشاره به ادامه دفاع ملت یمن تا آزادی کامل خاک این کشور، تأکید کرد: ملت ما در مسیر آزادی و استقلال، تجاوز و اشغالگری را تحمل نخواهد کرد و اجازه نخواهد داد اشغالگران، ثروت‌های مردم را غارت کرده و خون فرزندان یمن را بریزند.

او از رژیم سعودی خواست تجاوز و محاصره را پایان دهد و به الزامات صلح پایبند باشد؛ چراکه به گفته وی، پایان این اقدامات، بهترین راه برای جلوگیری از فرصت‌طلبی کسانی است که از جنگ میان امت اسلامی به سود رژیم صهیونیستی بهره‌برداری می‌کنند.

المشاط همچنین رشادت و مقاومت ده‌ساله ملت یمن در برابر تجاوز آمریکا و عربستان سعودی را یادآور شد و گفت: ملت ما با ایستادگی و پایداری خود بار دیگر شأن و روح انقلاب چهاردهم اکتبر را زنده کرد و نشان داد که بدون وابستگی و سرسپردگی، می‌توان با عزت و استقلال زندگی کرد.

او افزود: فرزندان و نوادگان انقلاب ۱۴ اکتبر با استقبال از مبارزان و انقلابیون فلسطینی، خانه‌های خود را به روی آنان گشودند و شهر عدن را به نماد و چراغی برای مبارزه عربی اسلامی تبدیل کردند.

المشاط در پایان با اشاره به کسانی که به گفته او در خدمت تجاوز آمریکا، عربستان و امارات قرار گرفته‌اند، تأکید کرد: این افراد با پذیرش نقش زیردست، به ابزار‌هایی در دستان جنایتکاران صهیونیست و اشغالگران تبدیل شده‌اند، در حالی که ملت ما همچنان بر استقلال، مقاومت و آزادی خود پایدار ایستاده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->