زنان فیلم‌ساز؛ محور جدید سیاست‌های فرهنگی دولت نسخه عربی سریال «بازی مرکب» (Squid Game) ساخته می‌شود آرای مردمی روز اول جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد آغاز روند برگزاری کنسرت‌ها در سالن میلاد با تایید آتش‌نشانی شاهنامه، اصلی‌ترین محفل برای سخن گفتن درباره وطن است نمایشی هنرمندانه برای وطن | "هیولاکش" اقتباسی وفادارانه از شاهنامه فردوسی در مشهد به روی صحنه رفت + فیلم صوت | آهنگ جدید محسن چاوشی به نام «بامداد خمار» منتشر شد + لینک دانلود و متن جشنواره جهانی فیلم فجر به شیراز می‌رود مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (سه شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی به «تهران» پیوستند لغو چندباره کنسرت عرفان طهماسبی در اهواز | پاسخ ارشاد هنوز نامعلوم است واکنش جنجالی صابر ابر به توقیف «کنکل»: به زودی درباره استارنت می‌نویسم! همکاری تازه میان رادیو و مارکت موسیقی کانون پرورش فکری تولید پادکست کودکان را آغاز کرد وحید رونقی، «جشنواره فیلم کوتاه تهران» را روایت می‌کند بازیگر جدید سریال «وحشی» معرفی شد + بیوگرافی «می‌روم که به کنسرت برسم»؛ جدیدترین رمان شمس لنگرودی در راه است دو فیلم جدید در راه اکران سینماها دارا حیایی و کیسان دیباج دوباره در کنار هم روی صحنه شفافیت در سینما | درخواست کانون کارگردان سینمای ایران
سرخط خبرها

«در آغوش درخت»، موفقیت جهانی دیگر برای سینمای ایران

  • کد خبر: ۳۶۶۰۷۳
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
«در آغوش درخت»، موفقیت جهانی دیگر برای سینمای ایران
فیلم سینمایی «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه‌پاشا توانست جایزه بهترین فیلم بلند ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسلمانان کانادا را از آن خود کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «در آغوش درخت» در ادامه حضور‌های بین‌المللی، فیلم سینمایی «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه‌پاشا و تهیه‌کنندگی محمدرضا مصباح و سجاد نصراللهی‌نسب، موفق به کسب جایزه بهترین فیلم بلند از جشنواره بین‌المللی فیلم مسلمانان کانادا (Muslim International Film Festival) شد.

ششمین دوره این جشنواره امسال از ۱۰ تا ۱۳ اکتبر ۲۰۲۵ (برابر با ۱۸ تا ۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) در کانادا برگزار شد.

این جشنواره با هدف ایجاد بستری برای هنرمندان و مخاطبان مسلمان در صنعت جهانی سینما تأسیس شده و از سال ۲۰۱۹ تاکنون، میزبان فیلمسازان و علاقه‌مندان از سراسر جهان در شهر تورنتو است تا از روایت‌های اصیل و جسورانه در عرصه فیلم تقدیر کند.

فیلم «در آغوش درخت» که پیش‌تر نیز در جشنواره‌های داخلی و خارجی با استقبال چشمگیر منتقدان و مخاطبان مواجه شده بود، با کسب این این جایزه، بار دیگر توانایی سینمای ایران در خلق آثار تأثیرگذار و رقابتی در سطح جهانی را به اثبات رساند. داستان این فیلم که با نگاهی لطیف و انسانی به مسائل خانوادگی و اجتماعی می‌پردازد، توانسته است با روایت قدرتمند و کارگردانی هنرمندانه بابک خواجه‌پاشا، توجه مخاطبان و داوران بین‌المللی را به خود جلب کند.

این فیلم پیش از این نیز در جشنواره‌های مختلف داخلی و بین‌المللی مورد توجه قرار گرفته بود و جوایز متعددی را به دست آورده است.

«در آغوش درخت» محصول مشترک سازمان سینمایی سوره و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است و پخش بین‌المللی آن را مرکز بین‌الملل سوره بر عهده دارد.

منبع: قدس آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->