قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی جلسه هیئت‌مدیره پرسپولیس لغو شد اشنایدر، داور بازی بارسا و المپیاکوس غیبت چشمی در لیگ قهرمانان آسیا پیشنهادات اروپایی برای حسین نژاد رسید رؤیای جام جهانی برای پالمر به خطر افتاد تاریخ و ساعت بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | رؤیاپردازی شیاطین سرخ در آنفیلد هشدار جدی ساپینتو به بازیکنان استقلال تلاش خطیر برای بازگشت به استقلال| تاجرنیا واکنش نشان داد اوسمار یا برانکو، کدامیک جانشین هاشمیان می‌شود؟ شایعه شیرین برای هواداران پرسپولیس| جانشینان درویش و هاشمیان در یک قاب+ عکس نفس راحت پرسپولیس در شب شکست| پایان سرطان درویش! مانیفست هاشمیان در پرسپولیس: می‌مانم به هر قیمتی! قطع پاداش استقلالی‌ها به دستور ساپینتو پس از برد مقابل مس رفسنجان ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد(۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اشنایدر، داور بازی بارسا و المپیاکوس

  • کد خبر: ۳۶۶۵۳۶
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
اشنایدر، داور بازی بارسا و المپیاکوس
داور تقابل طارمی و بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، داور دیدار بارسلونا برابر المپیاکوس در مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا که سه‌شنبه شب در ورزشگاه المپیک مونتجوییک برگزار می‌شود، مشخص شد. اشنایدر از سوئیس که از سال ۲۰۱۸ داور بین‌المللی فیفا به شمار می‌رود، این بازی را قضاوت خواهد کرد. او در ماه مارس گذشته دهمین سالگرد حضورش در سطح اول داوری فوتبال سوئیس را جشن گرفت.

این پنجمین مسابقه اروپایی او در فصل جاری است. اشنایدر پیش از این یک دیدار از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، یک دیدار از مرحله مقدماتی لیگ اروپا و دو بازی از دور‌های مقدماتی لیگ کنفرانس اروپا را قضاوت کرده است. این مسابقه اولین تجربه داوری او برای باشگاه بارسلونا در رقابت‌های اروپایی خواهد بود.

این داور ۳۹ ساله تا به حال دو بار دیگر برای تیم‌های اسپانیایی سوت زده است: آخرین بار فصل گذشته در دیدار خیرونا برابر فاینورد در لیگ قهرمانان اروپا که با شکست ۲-۳ خیرونا در خانه همراه بود. پیش از آن نیز در لیگ کنفرانس اروپای ۲۴–۲۰۲۳ که بازی بتیس در زمین دیناموزاگرب را قضاوت کرده بود که با نتیجه ۱–۱ به پایان رسید. دو حضور دیگر او در رقابت‌های جوانان بوده است: یکی در دیدار تیم ملی زیر ۱۷ سال اسپانیا و دیگری با تیم جوانان سویا در لیگ جوانان یوفا.

این همچنین دومین باری است که او دیداری از تیم المپیاکوس را قضاوت می‌کند. اولین بار در فصل ۲۰–۲۰۱۹ لیگ یونان، دیدار المپیاکوس برابر آترومیتوس را سوت زد که با پیروزی ۰-۱ المپیاکوس در زمین حریف به پایان رسید. فدای سان، دیگر داور سوئیسی، در این دیدار مسئولیت کمک داور ویدیویی را برعهده خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->