داوری «الیکا عبدالرزاقی» در جشنواره تئاتر خیابانی مریوان آغاز پیش تولید سریال «بازی شجاعت» برای پخش از شبکه خانگی کج‌سلیقگی در کمدی‌ها ادامه دارد | نگاهی به فیلم «کج‌پیله» که تابوشکنی فرهنگی را رمز موفقیت خیالی‌اش می‌داند + نظر مخاطبان «کج پیله» در صدر گیشه سینمای خراسان‌رضوی رقابت «۲۴:۰۱ دقیقه» در یک جشنواره برزیلی درخشش فیلم‌سازان مشهدی در جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ۱۴۰۴ فیلم مستند «رویای روژین» در راه روسیه «پل شریدر» سراغ هوش مصنوعی می رود اکران فیلم «عاشق پاییز» در نیمه آبان ۱۴۰۴ + پوستر سریال «هتل بسیار بسیار عجیب» روی آنتن تلویزیون می‌رود رقابت ۴ اثر ایرانی در جشنواره انیمیشن معاصر ایونی یونان افزایش سهمیه بیست‌وپنجمین جشنواره تئاتر رضوی (رضوان) برای جشنواره فجر صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ فصل جدید برمودا با اجرای «کامران نجف‌زاده» روی آنتن می‌رود + زمان پخش اکران آنلاین فیلم ترسناک «نُه» در فیلم‌نت چهره‌ای متفاوت از «محسن چاوشی» + عکس نظر مخاطبان درباره صحبت‌های فریبا نادری و امیرحسین قیاسی در برنامه «پامپ» صابر ابر جانشین مهران مدیری در فصل دوم «گل یا پوچ» شد
سرخط خبرها

صابر ابر جانشین مهران مدیری در فصل دوم «گل یا پوچ» شد

  • کد خبر: ۳۶۷۷۶۳
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴
صابر ابر جانشین مهران مدیری در فصل دوم «گل یا پوچ» شد
در حالی‌که در فصل نخست «گل یا پوچ»، مهران مدیری به عنوان مجری و میزبان برنامه حضور داشت، در فصل جدید، صابر ابر اجرای این مسابقه را برعهده گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم‌برداری فصل دوم رئالیتی‌شوی «گل یا پوچ» با کارگردانی محمد درخشان و تهیه‌کنندگی علی اسدزاده آغاز شده است.

در حالی‌که در فصل نخست مهران مدیری به عنوان مجری و میزبان برنامه حضور داشت، در فصل جدید صابر ابر اجرای این مسابقه را برعهده گرفته است.

«گل یا پوچ» که از پلتفرم فیلیمو پخش می‌شود، براساس یکی از بازی‌های قدیمی و اصیل ایرانی طراحی شده و در هر قسمت، دو تیم سه‌نفره مقابل هم قرار می‌گیرند تا در قالب قوانین خاص این بازی، هوش، دقت و حدس خود را به چالش بکشند.

در این مسابقه هر بار که گل در دست یکی از تیم‌ها قرار می‌گیرد، تیم مقابل باید در سه نوبت تلاش کند تا مکان گل را حدس بزند. اگر موفق شوند، می‌توانند امتیاز بگیرند و در صورت خطا، امتیاز به تیم مقابل تعلق می‌گیرد.

در حالی‌که در بسیاری از رئالیتی‌شو‌ها بازیگران و چهره‌های شناخته‌شده به عنوان شرکت‌کننده حضور دارند، «گل یا پوچ» مسابقه‌ای مردمی است و شرکت‌کنندگان آن از میان متقاضیانی انتخاب شده‌اند که از طریق فراخوان، مهارت خود را در اجرای این بازی سنتی نشان داده‌اند. همین ویژگی باعث شده این برنامه حال‌و‌هوایی متفاوت و مردمی‌تر نسبت به سایر تولیدات مشابه داشته باشد.

گفتنی است مهران مدیری پس از پایان تصویربرداری سریال «شش‌ماهه»، در تدارک ساخت مجموعه جدید خود با عنوان «مرد سه هزار چهره» است؛ ادامه‌ای بر سریال‌های موفق «مرد هزار چهره» (۱۳۸۷) و «مرد دو هزار چهره» (۱۳۸۸) که هر دو با استقبال گسترده مخاطبان روبه‌رو شدند.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->