آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته گذشته (۲۶ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۷۹۰۹
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳
آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته گذشته (۲۶ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۴)
طبق آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۶ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۴) نمایش تاکسیدرمی به کارگردانی ایمان رمضانی، بیشترین فروش را داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۶ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۴) به شرح زیر است:

نمایش تاکسیدرمی  به کارگردانی ایمان رمضانی، با فروش ۱۳۶۱ بلیت در ۲۳ سانس، ۲ میلیارد و ۵۸۳ میلیون و ۲۳۰ هزار ریال در هفته گذشته درآمد داشته است.

نمایش هیولاکش به کارگردانی محمد جهانپا با فروش ۹۸۹ بلیت در ۸ سانس، ۲ میلیارد و ۱۵۸ میلیون و ۴۰۵ هزار ریال درآمد داشته است.

نمایش مارس‌وان به کارگردانی شادی غفوریان با فروش ۸۶۲ بلیت در ۱۶ سانس، یک میلیارد و ۶۱۰ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال درآمد داشته است.

نمایش شیش و بش به کارگردانی عارف عابدزاده با فروش ۶۴۶ بلیت در ۸ سانس، یک میلیارد و ۱۹۵ میلیون و ۹۸۵ هزار ریال درآمد داشته است.

نمایش خط چشم به کارگردانی نازنین سالاری‌فر با فروش ۲۶۶  بلیت در ۹ سانس، ۳۵۳۲ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال درآمد داشته است.

نمایش با من سخن بگو  به کارگردانی رضا رمضانیان با فروش ۷۴ بلیت در ۳ سانس، ۱۴۳ میلیون و ۳۶۰ هزار ریال درآمد داشته است.

گفتنی است فهرست فروش بر اساس تعداد بلیت اولویت‌بندی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.