۸۵ درصد خانواده‌هایی که اهدای عضو را رد می‌کنند، بعداً پشیمان می‌شوند رونمایی از ۳ بسته تربیتی درمورد جنگ ۱۲ روزه با حضور قالیباف (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ابتلا به کرونا حین بارداری می‌تواند ریسک اوتیسم را در فرزند افزایش دهد زندگی بی‌تحرک چه بلایی سر بدن شما می‌آورد؟ کمبود شدید تخت‌های روانپزشکی کودک و نوجوان در کشور | تخت خالی نداریم جان‌باختن بیش از ۱۰ هزار نفر در تصادفات رانندگی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ | خراسان رضوی، در صدر آمار تلفات فعالیت ۷ هزار و ۸۰۰ شرکت صوری به حالت تعلیق درآمد واریز معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران به پایان رسید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) آموزش بچه‌ها تنها راه پیشگیری از انتقال بیماری‌های واگیردار در مدرسه | خودمراقبتی دانش‌آموزی ثبت‌نام بیش از ۱۱۸ هزار داوطلب در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ | مهلت ثبت‌نام تا ۱۶ آبان ادامه دارد بهترین ورزش‌ها برای کاهش درد آرتروز زانو کدامند؟ آخرین اخبار از واریز وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴) خطر جدی برای دریای خزر | بیش از صد لاشه فک خزری در قزاقستان کشف شد کارت ورود به جلسه آزمون وکالت کانون وکلا منتشر شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) + شرکت بیش از ۹۸ هزار داوطلب در آزمون مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: دانش‌آموزان ما در میدان شهادت حاضرند تسویه مطالبات بیمه تکمیلی بازنشستگان طی چند روز آینده | تأمین اجتماعی: بابت برخی تأخیر‌ها در پرداخت معوقات حقوق عذرخواهیم ضرورت تبدیل مدارس به فضای فرهنگی عاطفی و تربیتی هشدار سازمان غذا و دارو درباره بازسازی غیرمجاز ظروف نچسب ۳۴ تصادف در جاده‌های خراسان رضوی، طی شبانه‌روز گذشته (۱۳ آبان ۱۴۰۴) افزایش هشدار‌ها درباره روش‌های غیراصولی کاهش وزن اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) دستگیری ۱۶۹ متهم در ۵ روز طرح مبارزه با احتکار کالا‌های اساسی | نزدیک به ۸۵ هزار تن کالای احتکاری کشف شد روایتی از مراسم روز دانش‌آموز در یکی از مدارس مشهد | مشق استکبارستیزی در حیاط مدرسه پلیس فتا متهمانی را که برای کلاهبرداری به مشهد آمده بودند، دستگیر کرد | شناسایی قاتلی که  کلاهبردار شد! چرا تأمین اجتماعی از اجرای مصوبه «اصلاح عناوین شغلی» استنکاف می‌کند؟ استوار مقابل استکبار با مشت‌های گره‌کرده دانش‌آموزان مشهدی در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان + فیلم کیست هیداتیک؛ بیماری خاموش که با شست‌وشوی صحیح سبزیجات قابل پیشگیری است آیا مراقبت‌های خانگی واقعاً برای درمان سرماخوردگی کافی است؟ | تنها این افراد باید به پزشک مراجعه کنند زنگ استکبارستیزی در روز دانش‌آموز در مدارس سراسر کشور نواخته شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) | بارش برف و باران در برخی نقاط استان

  • کد خبر: ۳۶۹۹۹۶
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) | بارش برف و باران در برخی نقاط استان
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی گفت: امروز طی ساعات بعدازظهر و شب، برای مناطقی از استان بارش باران و در ارتفاعات و گردنه‌های کوهستانی، بارش باران و برف همراه با مه‌آلودگی و کاهش میدان دید پیش‌بینی می‌شود.

علی قاسمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی مشهد و خراسان رضوی، اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های آینده‌نگری و تصاویر ماهواره، امروز طی ساعات بعدازظهر و شب، برای مناطقی از استان بارش باران (گاهی رگبار با احتمال آب‌گرفتگی معابر و ایجاد رواناب) و در ارتفاعات و گردنه‌های کوهستانی، بارش باران و برف همراه با مه‌آلودگی و کاهش میدان دید پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: همچنان در اغلب مناطق استان، پدیده گردوغبار حاکم بوده که گاهی همراه با وزش باد شدید تا بسیار شدید است و امروز بعدازظهر از غلظت گردوغبار معلق در هوا کاسته خواهد شد. از لحاظ دمایی نیز روند کاهش کمینه دمای هوا تا چهارشنبه‌شب ادامه دارد و دمای هوای شبانه در مناطق سردسیر به کمتر از صفر درجه خواهد رسید که در این خصوص، هشدار کیفیت هوا سطح نارنجی و هشدار هواشناسی سطح زرد به ترتیب در روزهای ۱۰ و ۱۱ آبان‌ماه صادر شده است.

به گفته کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی، روز‌های پایانی هفته هوا به‌نسبت گرم‌تر خواهد بود.

قاسمی درنهایت اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین ۹ و ۲۵ درجه بوده است که امروز در گرم‌ترین ساعات به ۱۵ درجه و در سردترین ساعات به ۵ درجه خواهد رسید؛ همچنین طی شبانه‌روز گذشته، فریمان با یک درجه و بردسکن با ۲۶ درجه به‌ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->