گروسی: هیچ مدرکی از تلاش ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای نداریم + ویدئو به نام نامی حیدر | پوستر جدید پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب سپاه پاسداران: موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند تعطیلی سفارت و کنسولگری‌های آمریکا در اسرائیل تا روز جمعه انزجار مردم تهران در اعتراض به یاوه گویی‌های ترامپ آتش سوزی عمدی در محوطه برج میلاد تهران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + تصویر اختلاف در تیم مشاوران ترامپ در سایه گفت و گوی تلفنی رئیس جمهور آمریکا با نتانیاهو لغو پرواز‌های ایران تا ساعت ۱۴ امروز (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم ترکیه به حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما واکنش نشان داد عملیات وعده صادق ۳ | موج جدید موشک‌های ایرانی در راه شهر‌های اسرائیل (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم توانایی دفاع موشکی اسرائیل تنها ۱۰ تا ۱۲ روز دیگر دوام خواهد آورد عیادت محمد مخبر، رئیس دفتر رئیس جمهور و جمعی از نمایندگان مجلس تهران از مصدومان حمله دشمن صهیونیستی آتشی که نتانیاهو روشن کرد دامان اسرائیل را گرفت | خسارت‌های فراوان جنگ به صهیونیست‌ها دستگیری جاسوسان موساد در شهرستان بهارستان (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) انصارالله یمن: از ایران همانند غزه حمایت می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواستار توقف جنگ ایران و اسرائیل از طریق دیپلماسی است ابراز نگرانی شدید دبیرکل سازمان جهانی بهداشت درباره حملات ددمنشانه اسرائیل به مردم ایران اطلاعیه شماره ۹ سپاه پاسداران: پایگاه‌های هوایی مبدا تعرض گستاخانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران هدف قرار گرفتند هشدار وزارت خارجه روسیه درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران: حملات اسرائیل جهان را به سمت فاجعه هسته‌ای سوق می‌دهد وزیر خارجه روسیه: حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقانونی است ‌‌دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان | کشف پهپاد از خانه تیمی مزدوران بازدید شبانه وزیر راه و شهرسازی از ترمینال مسافربری جنوب پایتخت گزارش رسانه آمریکایی درباره تقلای اسرائیل برای ورود آمریکا به جنگ ویدئو| جاسوسی یک تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر درخواست مصر برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا
سرخط خبرها

چرا انتصاب مهرداد بذرپاش به ‌عنوان رئیس دیوان محاسبات جنجال ‌ساز شد؟

  • کد خبر: ۳۷۰۲۴
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷
چرا انتصاب مهرداد بذرپاش به ‌عنوان رئیس دیوان محاسبات جنجال ‌ساز شد؟
وقتی نمایندگان مجلس بذرپاش را به‌عنوان رئیس دیوان محاسبات انتخاب کردند، جنجال‌های تازه‌ای درباره این انتصاب شروع شد. حرف منتقدان این است که برای ریاست بر دیوان محاسبات باید ٢٠سال سابقه اجرایی داشت، ولی بذرپاش ۴٢ساله چنین سابقه‌ای ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش تا قبل از اینکه به‌عنوان رئیس دیوان محاسبات انتخاب شود هم چهره سیاسی جنجالی بوده است. غلط نیست اگر بگوییم بذرپاش حیات سیاسی‌اش را مدیون احمدی‌نژاد است.

او در دوره ریاست احمدی‌نژاد بر شهرداری تهران، گروه مشاوران جوان شهرداری را تأسیس کرد و کمی بعد هم رئیس یکی از فرهنگ‌سراهای تهران شد. او در سال٨۶ به‌عنوان مدیرعامل پارس‌خودرو و بعد از آن هم به مدیرعاملی سایپا منصوب شد. سال٨٨ مشاور احمدی‌نژاد و رئیس سازمان جوانان شد. او سال٩٠ عزم رفتن به مجلس کرد و برای یک دوره نماینده مردم تهران در مجلس بود. پشت سر او حرف و حدیث‌های زیادی درباره حقوق‌های نجومی در دوره مدیرعاملی‌اش در سایپا وجود دارد و برخی هم او را به زمین‌خواری متهم می‌کنند.


وقتی نمایندگان مجلس بذرپاش را به‌عنوان رئیس دیوان محاسبات انتخاب کردند، جنجال‌های تازه‌ای درباره این انتصاب شروع شد. حرف منتقدان این است که برای ریاست بر دیوان محاسبات باید ٢٠سال سابقه اجرایی داشت، ولی بذرپاش ۴٢ساله چنین سابقه‌ای ندارد.

برخی چهره‌های منتقد مثل احمد توکلی مدعی شدند بذرپاش سوابق حضورش در بسیج دانشجویی را به‌عنوان سابقه اجرایی به مجلس ارائه کرده است. این جنجال‌ها باعث شد تا بذرپاش در توئیتی بنویسد که «به عزیزان بسیجی و تمامی فعالان جنبش دانشجویی اطمینان می‌دهم هیچ‌یک از فعالیت‌های تشکیلاتی‌ام را به‌عنوان سابقه کاری به مجلس ارائه نداده‌ام. بنده از سال۷۹ تا نیمه سال۸۲ در مراکز تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه صنعتی‌شریف مشغول به کار بوده‌ام و افتخار همکاری با شهید مصطفی احمدی‌روشن را دارم.»

 

حامیان او در شبکه اجتماعی توئیتر با انتشار نامه‌ای از «پژوهشکده سامانه‌های هوشمند صنعتی شهید رضایی» سعی کردند تا فعالیت او را به‌عنوان معاون آموزشی این پژوهشگاه، حد فاصل سال‌های ٧٩ تا ٨٢ تأیید کنند، اما همین نامه به جنجالی تازه تبدیل شد. زیرا گروهی دیگر از کاربران شبکه‌های اجتماعی از بدون مهر بودن این نامه و نداشتن مخاطب در متن آن نوشتند و گروهی نامه منتشرشده را از اساس زیر سؤال بردند و نوشتند که «طبق آگهی تأسیس؛ این مؤسسه در سال۱۳۹۲ ثبت و تأسیس شده است.» هر چه بود بالاخره جلسه معارفه او ابتدای هفته برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->