حمایت چین از حق ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای ارمنستان: امیدواریم تحریم‌ها علیه ایران لغو شود ولیعهد عربستان به محمود عباس پیام داد آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است استقبال فرانسه از آزادی مشروط دو شهروند این کشور در ایران پوتین: پاسخ ما به آزمایش‌های اتمی دیگران متناسب خواهد بود بیش از ۹۰۰۰ فلسطینی در زندان‌های اسرائیل اسیر هستند اخراج خبرنگار ایتالیایی پس از سؤال‌پرسیدن درباره اسرائیل ۱۰ زخمی در پی ورود خودرو به میان جمعیت در فرانسه (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا را تجربه می‌کنیم پزشکیان به مکرون: آمریکا و اروپا با اثبات صداقت، اعتماد ایران را جلب کنند تعطیلی دولت آمریکا، رکورد شکست | اختلافات داخلی ادامه دارد پزشکیان به استان کردستان سفر می‌کند (۱۴ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها و نخبگان در مدیریت شهری استفاده کنیم + فیلم سقوط بالگرد نظامی فیلیپین| ۶ جسد پیدا شد (۱۴ آبان ۱۴۰۴) کوثری: مردم در جنگ ۱۲روزه نشان دادند که شعار سال ۵۸ پابرجاست وزیر امور خارجه ارمنستان: قانون اساسی ما هیچ مورد نگران‌کننده‌ای برای باکو ندارد سرپرست نهاد ریاست جمهوری: هر لیتر بنزین ۳۴ هزار تومان تمام می‌شود | نرخ بنزین سهمیه‌ای تغییر نمی‌کند منابع امنیتی در عراق از پرواز فشرده هواپیما‌های نظامی آمریکا در آسمان این کشور خبردادند پرداخت منظم یارانه نقدی تا پایان سال جاری برقرار خواهد بود وزیر اقتصاد: گمرک وضعیت نامطلوبی دارد و باید به آن رسیدگی شود | ساماندهی بانک‌های ناتراز عراقچی: فقط درمورد پرونده هسته‌ای با آمریکا مذاکره احتمالی خواهیم کرد مهاجرانی در حیاط دولت: وزارت دفاع درخصوص جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به دولت گزارش داد موافقت مجلس با حذف شرکت‌های حجمی و واسطه‌ای سرتیپ آراسته: ملتی که توان دفاعی نداشته باشد، تسلیم بیگانگان می‌شود
سرخط خبرها

پزشکیان به مکرون: آمریکا و اروپا با اثبات صداقت، اعتماد ایران را جلب کنند

  • کد خبر: ۳۷۰۶۴۲
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
پزشکیان به مکرون: آمریکا و اروپا با اثبات صداقت، اعتماد ایران را جلب کنند
رئیس‌جمهور کشورمان در گفت‌وگو با رئیس‌جمهور فرانسه گفت: ایران همواره از گفت‌وگو و تعامل استقبال کرده، اما امروز این طرف مقابل است که باید به‌عنوان یک اقدام اعتمادساز حقوق جمهوری اسلامی ایران را محترم بشمارد و به دنبال تحمیل زیاده‌خواهی‌های خود نباشد.

به گزارش شهرآرانیوز، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، ظهر امروز (چهارشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۴)، در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، بابت برداشتن گام‌های عملی در راستای برطرف‌کردن برخی موانع و عمل به توافقات حاصل‌شده در دیدار‌های گذشته، از رئیس‌جمهور کشورمان قدردانی کرد.

مکرون در ادامه با بیان اینکه بنده برای ایجاد یک چارچوب مذاکراتی جدید تلاش خواهم کرد تا بتوانیم به نتیجه‌ای روشن بین ایران و کشور‌های غربی برسیم، گفت: ضروری است تعاملات و گفت‌و‌گو‌های ما در راستای ایجاد شفافیت و اعتمادسازی ادامه داشته باشد تا بتوانیم به توافق رسیده و ضمن رفع تحریم‌ها، روابط متقابل را بهبود بخشیده و گسترش دهیم.

پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان نیز در این مکالمه تلفنی، در پاسخ به اظهارات همتای فرانسوی خود درباره مذاکره با آمریکا، با اشاره به سوابق گفت‌و‌گو‌های جمهوری اسلامی ایران با ایالات متحده، اظهار داشت: ایران بار‌ها اعلام کرده است که براساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و نیز چارچوب دکترین امنیتی و دفاعی خود به هیچ وجه به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست، اما متأسفانه شاهد آن هستیم که برپایه یک اصرار مغرضانه، ایران به بهانه کذب تلاش برای ساخت سلاح هسته‌ای، تحت فشار و تحریم‌های فزاینده قرار گرفته است.

وی افزود: رویکرد اصولی جمهوری اسلامی ایران این است، در جایی که می‌توان با منطق و گفت‌و‌گو سوءتفاهمات را برطرف کرد، به کار بردن زور و تهدید نه تنها مشکل را حل نمی‌کند، بلکه به اختلافات و شکاف‌ها دامن نیز می‌زند.

رئیس جمهور گفت: ایران همواره از گفت‌و‌گو و تعامل استقبال کرده، اما امروز این طرف مقابل است که باید به‌عنوان یک اقدام اعتمادساز حقوق جمهوری اسلامی ایران را محترم بشمارد و به دنبال تحمیل زیاده‌خواهی‌های خود نباشد؛ این ایران نیست که باید صداقت خود را اثبات و اعتمادآفرینی کند، بلکه آمریکا و اروپا هستند که باید با اثبات صداقت خود اعتماد جمهوری اسلامی ایران را جلب کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->