خانی: توصیه‌های FATF از سال‌ها پیش در ایران به اجرا درآمده است میزان عیدی کارمندان دولت تعیین شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: ایران و پاکستان به لحاظ اقتصادی مکمل یکدیگر هستند + ویدئو مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی اعلام کرد: بخشودگی جرائم مالیاتی به مناسبت دهه فجر ۱۴۰۳ افزایش ۱۰ میلیون لیتری تولید بنزین در ایران قیمت امروز تلفن‌های همراه (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز مرغ، تخم‌مرغ، گوشت و دام سبک و سنگین (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ۱۳ تفاوت کفش ونس اصل و فیک که باید بشناسید! امکان تمدید و اصلاح پروانه‌های کسب از درگاه ملی مجوز‌ها انعقاد ۴ تفاهم‌نامه در سفر استاندار خراسان رضوی به پاکستان سبزپوشی بورس پس از ۴ روز متوالی منفی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) افت اندک قیمت طلا و سکه در مشهد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) علت افزایش قیمت سیب زمینی چه بود؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | رشد ۲۰ میلیونی هایما S۵ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | ورود دوباره دلار به کانال ۸۴ هزار تومان قطع انشعاب غیرمجاز هزار باغ‌ویلای مشهد فقط در سال ۱۴۰۳ | آخرین سد تأمین آب شهرستان مشهد در آستانه خروج از مدار است افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | آریسان ۱۱ میلیون تومان ارزان‌تر شد راهکارهای کاهش وابستگی به دلار در گفت‌وگو با کارشناسان | توسعه تجارت با رهایی از یکه‌تازی دلار یک خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت ارسال و ثبت سفارش خرید سهام بعد از ساعت بازار ممنوع شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تذکر بانک مرکزی به بانک‌هایی که ضوابط وام ازدواج، فرزندآوری و مسکن را رعایت نمی‌کنند رشد قرارداد‌های سفیدامضا و زیرپله‌ای کارگران باوجود کمبود نیروی کار نمایشگاه بهاره از ۱۱ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ در مشهد برگزار می‌شود + جزئیات تخفیفات قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | پرتقال گران شد هجوم خریداران مسکن به شهر‌های شمالی + جدول قیمت یارانه نقدی خانوار‌ها در چه صورتی حذف می‌شود؟
سرخط خبرها

جنس قاچاق راهکار این روز‌های بازار لوازم آرایشی وبهداشتی مشهد

  • کد خبر: ۳۷۲۰۴
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲
جنس قاچاق راهکار این روز‌های بازار لوازم آرایشی وبهداشتی مشهد
رییس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی مشهد گفت: در حال حاضر لوازم آرایشی اصل کم و گران شده، بنابراین مغازه‌دار مجبور است جنس قاچاق بخرد و ناخواسته به سمت جنس‌های کپی، قاچاق و چینی درجه دو سوق پیدا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد فرزانه در خصوص لوازم آرایشی قاچاق، اظهار کرد: روزی که دلار از صنف ما قطع شد، باید فکر این موضوع را می‌کردند. وقتی دلار نمی‌دهند، قرار است لوازم آرایشی با ارز آزاد وارد شود و ارز هم کنترل نمی‌شود، قاچاق همه اجناس داغ می‌شود و قاچاقچی‌های درجه یک، جنس قاچاق وارد می‌کنند.

 

وی افزود: در حال حاضر کمبود جنس اصل در تمام اقلام وجود دارد، همچنین این اجناس گران هستند و واردات آن صرفه اقتصادی ندارد، بنابراین قاچاق فراوان است و حتی پیشنهاد می‌دهند که این اجناس را درب مغازه و خانه تحویل دهند.

 

فرزانه با بیان اینکه 21 ارگان و سازمان متولی نظارت بر کالای قاچاق هستند و اتحادیه به تنهایی نمی‌تواند نظارت کند، عنوان کرد: زمانی که کالای قاچاق وارد شبکه توزیع می‌شود، تنها به مغازه‌ها رفته و اجناس آنها را جمع می‌کنند، در حالی که باید از مبدا و مرکز کنترل شود، اما آن‌ها ساده‌ترین گزینه را انتخاب کرده، به مغازه‌ها رفته و جنس را ضبط می‌کنند. مغازه‌دار چه گناهی کرده است؟

 

رییس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی مشهد ادامه داد: باید جلوی گمرک و کامیون‌ها را بگیرند که جنس قاچاق وارد نشود، وگرنه جنس به راحتی وارد شده، کسی نمی‌بیند و زمانی که این جنس وارد مغازه می‌شود، تازه آن را جمع می‌کنند. چرا با مغازه‌دار خُرد مبارزه می‌کنید؟ باید با واردکننده کالای قاچاق مبارزه کنید.

 

وی اضافه کرد: درب مغازه شاید 10، 20 قلم کشف شود، در حالی که اگر در مبدا جلوگیری صورت گیرد، جنسی برای مغازه‌دار نمی‌ماند که در قفسه بگذارد. با یک تلفن و پیامک از این طرف و آن طرف می‌خواهند کالای قاچاق خود را بفروشند و کانال‌های تلگرامی و واتساپی نیز زیاد است که بیان می‌کنند جنس را در محل تحویل می‌دهند.

 

فرزانه بیان کرد: در حال حاضر جنس اصل کم و گران شده، بنابراین مغازه‌دار مجبور است جنس قاچاق بخرد، وقتی هم که خرید می‌گویند جنس قاچاق است و باید ضبط شود. این موضوع مشکل دیگری علاوه بر کسادی بازار ایجاد کرده است. جمع‌آوری کالای قاچاق از مغازه‌دار موفق نبوده و نخواهد بود، باید از مبدا جمع شود.

 

رییس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی مشهد با اشاره به اینکه ما مغازه‌دارهای خود را تنبیه کرده، زبانی تذکر می‌دهیم، جریمه کرده و حتی جبری عمل می‎کنیم، اما فایده ندارد، تصریح کرد: مغازه‌دار بیان می‌کند که مغازه من خالی شده، اگر جنس اصل دارید برای من بیاورید. هرچه می‌فروشیم و بعد زنگ می‌زنیم تا جایگزین کنیم، شرکت بیان می‌کند نداریم، زیرا دلار گران شده و صرف نمی‌کند. من سشوار 250 هزار تومانی فروختم، اما الان باید یک میلیون و 200 هزار تومان بخرم.

 

وی خاطرنشان کرد: 6 ماه منتظر ماندم که جنس خریداری کنم، گفتند نیست، حالا هم که موجود است می‌گویند با دلار 25 هزار تومانی وارد کردم، اگر می‌خواهید خرید کنید، وگرنه مغازه‌تان خالی بماند، بنابراین ناخواسته مغازه‌دار را به سمت جنس‌های کپی، قاچاق و چینی درجه دو سوق می‌دهند. هرچه در بازار وجود دارد، جنس چینی نامرغوب است. بازار الان چنین چیزی را می‌طلبد، زیرا همه نمی‌توانند رژلب 100 هزار تومانی بخرند، برخی 5000 تومانی می‌خواهند، بنابراین باید در مغازه وجود داشته باشد. باید اجازه دهیم اجناسی که حداقل استانداردها را دارند نیز وارد شود، زیرا همه نمی‌توانند برند بخرند.

 

فرزانه گفت: اصناف از سه، چهار ماه قبل از عید لِه شدند، کسادی بیداد می‌کند، در حال حاضر نیز واردات و صادرات صورت نمی‌گیرد، نوسانات دلار هم روی جنس ما تاثیر می‌گذارد. هیچ صنفی نمی‌تواند بیان کند که دلار روی جنس من تاثیر ندارد. باید سیاستی اتخاذ شود که عرضه بیشتر از تقاضا باشد، در این صورت قیمت جنس پایین می‌آید.

منبع : ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->