مشخصات گلکسی S25 FE منتشر شد صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد برای اولین‌بار نصب ویندوز ۱۱ از ویندوز ۱۰ بیشتر شد چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟
سرخط خبرها

کهکشانی با کمترین میزان اکسیژن کشف شد

  • کد خبر: ۳۷۳۴۰
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷
کهکشانی با کمترین میزان اکسیژن کشف شد
محققان ژاپنی در یک مطالعه جدید موفق به کشف کهکشانی شدند که کمترین سطح اکسیژن را دارد؛ وفور اکسیژن در این کهکشان تنها ۱.۶ درصد وفور اکسیژن در خورشید است.
به گزارش شهرآرانیوز، ستاره شناسان دانشگاه توکیو در ژاپن، در جریان یک مطالعه جدید برای کشف کهکشان‌هایی که در مراحل اولیه پیدایش خود بسر می‌برند، با تلفیق داده‌های ضبط شده توسط تلسکوپ «سوبارو» و استفاده از روش جدیدی مبتنی برفراگیری ماشینی، موفق به کشف کهکشانی شدند که فراوانی اکسیژن در آن ۱.۶ درصد فراوانی اکسیژن در خورشید است. این کهکشان رکورد قبلی کمترین میزان فراوانی اکسیژن را شکسته است.

این کهکشان که HSC J ۱۶۳۱+۴۴۲۶ نام دارد در فاصله ۴۳۰ میلیون سال نوری از صورت فلکی «هرکول» قرار دارد. فراوانی اکسیژن در این کهکشان تنها ۱.۶ درصد فروانی اکسیژن در خورشید است. این کمترین میزان اکسیژنی است که تا کنون برای یک کهکشان ثبت شده است.

این وفور اکسیژن نشان می‌دهد که بیشتر ستاره‌ها در این کهکشان به تازگی تشکیل شده اند. به بیان دیگر این کهکشان مراحل اولیه تکامل کهکشانی را سپری می‌کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->