واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد]
سرخط خبرها

ساره امینی، طراح ایرانی الاصل پروژه فضایی امارات کیست؟

  • کد خبر: ۳۵۴۵۹
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳
  • ۳
ساره امینی، طراح ایرانی الاصل پروژه فضایی امارات کیست؟
مریخ‌نورد اماراتی که امید نام دارد، قرار است ۷ ماه دیگر هم‌زمان با جشن‌های ملی امارت در مدار قرار بگیرد و اطلاعاتش را به زمین بفرستد. نکته جالب برای ما، اما می‌تواند این باشد که رئیس عملیات علمی و معاون پروژه تحقیقات فضایی در مریخ، در پروژه امید خانمی ایرانی‌الاصل به نام ساره امیری است.
محمدناصر حق‌خواه | شهرآرانیوز؛ ۲ روز پیش خبری در رسانه‌ها منتشر شد که طبق آن سرانجام پس از چندبار لغو به‌علت شرایط بد آب‌وهوایی، اولین فضاپیمای بین‌سیاره‌ای امارات متحده عربی و البته اولین نمونه از این‌دست فضاپیما‌ها در جهان عرب به فضا پرتاب شده است. البته باید در متن خبر دقت کرد که این اولین فضاپیمای بین‌سیاره‌ای با مأموریت تخصصی در کره‌مریخ است. امارات پیش از این فضاپیمایی در مدار زمین داشته است، اما این اولین‌باری است که کشوری عربی به کره‌مریخ فضاپیما می‌فرستد.
 
اهمیت این خبر، اما بیش از این‌هاست، این فضاپیما با اینکه از جزیره کوچکی در ژاپن پرتاب شده است، امارات فقط سرمایه‌گذار آن نبوده است و گروهی از دانشمندان اماراتی در فرایند ساخت و پرتاب و البته مأموریت پس از آن حضور دارند، مأموریتی که تحقیقی درباره تغییر شرایط جوی در نقاط مختلف کره مریخ است که قرار است بلافاصله پس از به‌دست‌آمدن نتایج و بدون قرنطینه‌کردن، کاری که در این دانش رایج است، همه اطلاعات در اختیار دانشمندان دنیا قرار داده شود.

مریخ‌نورد اماراتی که امید نام دارد، قرار است ۷ ماه دیگر هم‌زمان با جشن‌های ملی امارت در مدار قرار بگیرد و اطلاعاتش را به زمین بفرستد. نکته جالب برای ما، اما می‌تواند این باشد که رئیس عملیات علمی و معاون پروژه تحقیقات فضایی در مریخ، در پروژه امید خانمی ایرانی‌الاصل است.
 
خانم ساره امیری برای این پروژه و البته در دنیا آن‌قدر مهم است که نشریه نیویورک‌تایمز درباره او گزارشی می‌نویسد و در این گزارش از او این‌طور یاد می‌کند: «ساره امیری درحالی‌که به‌عنوان دختری در دوبی درحال قدکشیدن بود، مدام سرش در کتابی بود که عکس‌هایی از سیارات کهکشان راه شیری محتوایش بود. وقتی او به سن دانشگاه رسید، چندین فرصت مطالعاتی در خاورمیانه برای او وجود داشت، اما وی ترجیح داد که علوم رایانه را دنبال کند. او فقط ۳۳سال دارد.»
 
ساره امینی، طراح ایرانی الاصل پروژه فضایی امارات کیست؟

این خانم سی‌وسه‌ساله ایرانی‌ الاصل در دانشگاه آمریکایی شارجه تحصیل کرده است و افزون بر پست وزیر علوم پیشرفته، رئیس تیم اکتشاف مریخ و رئیس شورای نخبگان علمی امارات نیز هست. او در سال۲۰۱۵ از سوی انجمن جهانی اقتصاد به‌عنوان یکی از ۵۰دانشمند برتر جوان دنیا انتخاب شده است.

خانم امیری که امید سازمان فضایی امارات است، البته تنها زن حاضر در پروژه امید نیست، به‌عبارت بهتر او نه‌تنها، تنها زن نیست، بلکه در این پروژه ۳۴ درصد افرادی که نقش ایفا می‌کنند خانم‌ها هستند و ۸۰ درصد کار علمی این پروژه را هم همین خانم‌ها پیش برده‌اند و به آینده فضایی کشورشان دل بسته‌اند.
 
ساره‌امیری خود در مصاحبه با مجله علمی نیچر چنین گفته است: «ما کشور جوانی هستیم که طبق معیار‌های جهانی، بسیار دیر وارد چنین رقابتی شده‌ایم.»
حالا خانم امیری در اوج جوانی و ایستاده بر دامنه قله موفقیت، چشم به امیدی بسته که در راه رسیدن به مریخ است، زنی که می‌تواند خود امید و البته الگوی خیلی از خانم‌های ایرانی در داخل کشور باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علیرضا صالحی
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۹
0
1
باسلام وعرض ادب خدمت شمابزرگوار افتخار همه ماهستید بنده طراحی انواع هواپیماها مسافربری ونظامی روانجام میدم درایران متاسفانه ارزش به دیدگاههای مختلف ندارند وذهن خلاق بنده متاسفانه درحال از بین رفتن هست لطفا کمکم کنید از انژی وتخصصم به نحوه درست استفاده بشود باتشکر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۴
0
2
مهم اصالت نیست مهم بستر و دانشگاهی است که تحصیل کرده و جایی که علم ارزش دارد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۷
0
3
این همون خانمی که در سال 78 و پوشیدن لباس پسرانه و شرکت در مسابقات دو چرخه سواری از مدرسه اخراج شد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->