نجات معجزه‌آسای جان مادر جوان در بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد (۱۵ آذر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۷۷۳۳۷
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
نجات معجزه‌آسای جان مادر جوان در بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد (۱۵ آذر ۱۴۰۴)
رئیس بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد، از نجات جان یک مادر جوان دچار خونریزی شدید پس از زایمان طبیعی خبر داد و گفت: با مداخله سریع و هماهنگ تیم‌های زنان، بیهوشی، اتاق عمل و آزمایشگاه، خونریزی بیمار کنترل و رحم وی حفظ شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ناهید صاحبدل فرد، توضیح داد: مادری با سابقه G۲L۱A۱ به دلیل خونریزی شدید پس از زایمان طبیعی و در وضعیت کنفیوژن، فشار خون ۳۰/۶، ضربان قلب ۱۶۰ و سطح اکسیژن ۸۰ درصد به همراه متخصص زنان کشیک، دکتر انضباطی، به اتاق عمل منتقل شد. هنگام ورود، بیمار رنگ‌پریده، دچار پره‌شوک و دارای خونریزی فعال بود.

وی افزود: بیمار بلافاصله توسط دکتر حمید، متخصص بیهوشی کشیک، اینتوبه شد و دو لاین وریدی تعبیه گردید. درخواست ۴ واحد خون بدون کراس‌مچ، ۴ واحد FFP و یک واحد پلاکت صادر شد که با پیگیری سریع سوپروایزر، خانم دهستانی، و همکاری کارشناس آزمایشگاه، معینی، در کوتاه‌ترین زمان در اختیار اتاق عمل قرار گرفت و ترانسفیوژن اورژانسی آغاز شد.

رئیس بیمارستان‌ام‌البنین (س) ادامه داد: در اولین اقدام جراحی، بیمار در پوزیشن لیتاتومی قرار گرفت و توسط دکتر انضباطی رحم روزیون شد و تکه‌هایی از جفت خارج گردید. برای کنترل خونریزی، سوند فولی سه‌راه داخل رحم فیکس شد.

وی اضافه کرد: در روند درمان این مادر، دکتر برومند، عضو هیأت علمی و انکال زنان کشیک، بر بالین بیمار حاضر شدند. با توجه به چسبندگی وسیع و تداوم خونریزی، تیم زنان تصمیم به انجام لاپاراتومی اورژانسی گرفت. طی این عمل، بقایای جفت خارج، هر دو شریان رحمی گرفته شد، خونریزی با سوچور‌های متعدد کنترل و در محل انسزیون سرجی‌سل قرار داده شد و رحم بیمار حفظ گردید. خونریزی واژینال نیز بررسی و کنترل شد.»

دکتر صاحبدل فرد با اشاره به نقش حیاتی تیم بیهوشی اظهار کرد: در طول جراحی و تحت مدیریت دکتر هما حمید، علائم حیاتی بیمار پایدار شد. در این مدت ۴ واحد RBC، پنج واحد FFP، یک واحد پلاکت، فیبرینوژن و محلول‌های حمایتی از جمله ولوون برای بیمار تزریق گردید.

وی افزود: در پایان جراحی، وضعیت بیمار با فشار خون ۱۱۱/۷۵، ضربان قلب ۹۰ و سطح اکسیژن ۱۰۰ درصد پایدار شد و با اوت‌پوت ۵۰۰ سی‌سی به ریکاوری منتقل گردید؛ و سپس تحت مراقبت‌های ویژه (ICU Care) تیم بیهوشی در ریکاوری قرار گرفت.

رئیس بیمارستان عنوان کرد: پس از بازگشت هوشیاری بیمار و با علائم حیاتی پایدار به بخش منتقل شد. همچنین با پیگیری‌های مستمر سوپروایزر وقت، هماهنگی لازم برای اعزام بیمار به ICU بیمارستان امام رضا (ع) انجام شده و روند انتقال در حال پیگیری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.