عربستان، به دنبال خرید بارسلونا

  • کد خبر: ۳۷۸۷۸۱
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶
عربستان، به دنبال خرید بارسلونا
ولیعهد عربستان با پیشنهادی نجومی به دنبال خرید باشگاه بارسلونا است.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه نگار اسپانیایی فرانسوا گالاردو مدعی شد که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در حال آماده‌سازی برای خرید باشگاه بارسلونا به مبلغ ۱۰ میلیارد یورو است.

او افزود که این اقدام با هدف نجات باشگاه بارسلونا از بحران‌های مالی انجام می‌شود، زیرا بارسلونا با بدهی‌هایی بیش از ۲.۵ میلیارد یورو مواجه است.

گالاردو تأکید کرد که تنها مانع برای نهایی شدن این معامله، اعضای باشگاه بارسلونا هستند، زیرا آنها طبق سنت‌های باشگاه، صلاحیت تصمیم‌گیری نهایی در چنین مسائل حساسی را دارند.

پیش‌تر، صندوق سرمایه‌گذاری عربستان در سال ۲۰۲۱ اعلام کرده بود که مالکیت کامل باشگاه نیوکاسل انگلیس را به دست آورده است. هم‌چنین قبل از آن، تلاش‌هایی برای خرید باشگاه منچستر یونایتد داشت، اما این معامله با وجود نزدیک شدن به مرحله نهایی، موفق نشد.

در صورتی که عربستانی‌ها بتوانند این باشگاه اسپانیایی را بخرند همه مشکلات مالی آنها حل می‌شود و این باشگاه می‌توانند هر ستاره‌ای را که می‌خواهد جذب کند.

این خبر را چند رسانه عربی منتشر کردند و این باعث شد تا بازتاب زیادی داشته باشد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.