آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افشاگری سی‌ان‌ان درباره انفجار بندر بیروت

  • کد خبر: ۳۷۹۱۹
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰
افشاگری سی‌ان‌ان درباره انفجار بندر بیروت
شبکه سی ان ان اعلام کرد که وزارتخانه‌های مختلف لبنان ازجمله وزارت دادگستری و حمل و نقل، از انبار شدن طولانی مدت نیترات آمونیوم در بندر بیروت مطلع بودند و پیشتر در این باره به آن‌ها هشدار داده شده بود.
به گزارش شهرآرانیوز، شبکه خبری "CNN" اعلام کرد، به اسنادی دست یافته است که نشان می‌دهند وزارتخانه‌های حمل و نقل، دادگستری و سایر وزارتخانه‌های این کشور از ذخیره طولانی مدت محموله نیترات آمونیوم در بندر بیروت مطلع بوده‌اند.

CNN در ادامه گزارش داد که این اسناد شامل نامه نگاری‌های الکترونیکی و بیانیه چهارشنبه تیم وکلای "بارودی و شرکا" است.

طبق گزارش این شبکه، دفتر حقوقی "بارودی و شرکا" در بیروت که وکالت کارکنان کشتی روسی "Rhosus" را به عهده دارد در بیانیه‌ای فاش کرد که در ژوئیه ۲۰۱۴ به مقامات و مسئولان بندر بیروت و وزارت حمل و نقل لبنان چندین نامه نوشته و نسبت به خطرات موادی که بار این کشتی بوده، هشدار داده بودند.

سی‌ان‌ان در ادامه آورده است، این دفتر حقوقی در همین ماه نامه‌ای از مدیرکل سازمان حمل و نقل زمینی و دریایی لبنان دریافت کرد که در آن تأکید شده است؛ مراتب رسماً به اطلاع وزارت دادگستری رسیده است تا اقدامات لازم را در این زمینه اتخاذ کند.

در بیانیه دفتر حقوقی بارودی و شرکا آمده است: مدیرکل سازمان حمل و نقل زمینی و دریایی لبنان به ما گفت که پیامی را برای فرماندهی نیرو‌های دریایی ارسال کرده است تا اقدامات لازم برای تعمیر کشتی مذکور و جلوگیری از غرق شدن آن را اتخاذ کند.

سی‌ان‌ان در ادامه گزارش داد که برای اطلاع از جزئیات این مسأله به وزارت دادگستری و حمل و نقل لبنان مراجعه کرده، اما مقامات این دو وزارتخانه حاضر به پاسخگویی نشده‌اند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->