نخست وزیر پیشین اسرائیل، خواستار اشد مجازات برای مشاوران نتانیاهو شد

  • کد خبر: ۳۸۲۷۳۱
  • ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۴
نخست وزیر پیشین اسرائیل، خواستار اشد مجازات برای مشاوران نتانیاهو شد
نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، از بنیامین نتانیاهو خواست که از دفاع از مشاورانش که در ماجرای قطر گیت دست داشتند، دست بردارد.

به گزارش شهرآرانیوز، «نفتالی بنت» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر کنونی این رژیم خواست تا از مشاورانش که در ماجرای قطر گیت دست داشتند، دفاع نکند.

ماجرای ارتباط مخفی بین دفتر نتانیاهو و دولت قطر، که به نام قطر گیت نیز شناخته می‌شود، یک پرونده و موضوع امنیتی است که به تشخیص سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) به اقدامات دفتر نتانیاهو علیه منافع اسرائیل و آسیب‌رساندن به امنیت این رژیم در طول جنگ غزه مربوط می‌شود. شاباک اعلام کرد که مشاوران ارشد و حلقه اطراف بنیامین نتانیاهو، در ازای حمایت و تأمین منافع قطر در سرزمین‌های اشغالی، مبالغی را از قطر دریافت کرده‌اند.

بنت اظهار کرد: نتانیاهو ادعا می‌کند که از خیانت در دفترش خبر نداشته است. حالا هم او می‌داند و هم تمام مردم اسرائیل می‌دانند که این دروغ است.

او خاطرنشان کرد که مطالبی که فاش شده به وضوح نشان می‌دهد که افراد نتانیاهو نه تنها از قطر برای بهبود روابط این کشور و حماس، مبالغی دریافت کرده‌اند، بلکه از موقعیت ویژه خود برای بدنام کردن مصر سوءاستفاده کرده است و ریشه تقویت حماس را مصر عنوان کرده است.

بنت تاکید کرده است که تمامی تعاملات دفتر نخست‌وزیری اسرائیل با قطر (قطر گیت)، در زمان جنگ غزه انجام شده است.

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، وقایع موسوم به قطر گیت را «بزرگترین خیانت در تاریخ اسرائیل» عنوان کرد.

وی گفت: این کار را به راحتی انجام ندادم. اصطلاح خیانت به معنای اقدام عمدی علیه منافع امنیتی سیاسی اسرائیل است. ماده ۱۲۱ قانون جزا به صراحت بیان می‌کند که شخصی که به عمد روابط اسرائیل با کشور دیگری را خراب کند، به حبس ابد محکوم می‌شود. این دقیقاً همان کاری است که افراد نتانیاهو انجام داده‌اند.

بنت در پایان گفت: حالا که تمام اسرائیلی‌ها این حقایق را می‌دانند، وظیفه نتانیاهو است که دفاع از مشاوران خیانتکار خود را متوقف کند، وی باید آنها را محکوم کند و به همگان پاسخ دهد. سربازان ارتش اسرائیل و تمام اسرائیلی‌ها باید بدانند که دفتر نخست‌وزیری به عنوان یکی از مهمترین نهاد‌ها در اسرائیل، از خیانت مبرا است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.