واکنش حماس به آغاز مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه

  • کد خبر: ۳۸۶۰۵۷
  • ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۱
واکنش حماس به آغاز مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس)به اعلام آغاز مرحله دوم توافق آتش بس از سوی یک مقام دولت ترامپ واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، طاهر النونو مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر جنبش حماس اعلام کرد: از اعلام ویتکاف درباره آغاز مرحله دوم توافق آتش بس استقبال می‌کنیم.

وی افزود: ما بر ضرورت بازگشایی گذرگاه رفح در دو طرف (مصر و فلسطین) و ورود کامل و بدون هرگونه محدودیت کمک‌های بشردوستانه به غزه تاکید می‌کنیم.

النونو گفت: ما ضمن استقبال از تشکیل کمیته اداری برای اداره نوار غزه بر ضرورت گشوده شدن کامل گذرگاه‌ها و ورود کمک‌ها و عقب نشینی اشغالگران از نوار غزه تاکید می‌کنیم.

وی اظهار داشت: اشغالگران برای شانه خالی کردن از اجرای توافق توقف جنگ علیه غزه تلاش می‌کنند.

به گفته این مسئول حماس، میانجیگران تلاش‌های زیادی برای وادار کردن اشغالگران به اجرای آنچه درباره آن توافق شده است، انجام می‌دهند.

النونو گفت: ما باید به همراه میانجیگران و جامعه بین المللی برای برقراری آرامش و بازگشت زندگی به روند عادی خود در نوار غزه تلاش کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.