آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

او سیاسی نیست

  • کد خبر: ۳۸۶۷۲
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
او سیاسی نیست
محمد مهاجری - روزنامه نگار
تا جایی که به‌یاد دارم، ۲ بار آقای فتاح را دیده‌ام. نخست روزی که در سال ۱۳۸۴ مراسم معارفه‌اش به‌عنوان وزیر نیرو برگزار شد و او جایگزین منصور بی‌طرف (وزیر دولت اصلاحات) شد. فتاح در آن جلسه گفت: «برخلاف کسانی که وقتی مسئولیت می‌گیرند، گذشته سازمان را ساختمان مخروبه تصویر می‌کنند، من وزارتخانه‌ای را که منصور بی‌طرف آن را آباد کرده است، تحویل می‌گیرم.» حرف‌های فتاح اگرچه در آن جلسه به‌مذاق دولتی‌های احمدی‌نژاد خوش نیامد، اما رگه‌ای از انصاف داشت. دومین دیدار همراه با جمع محدودی از اصحاب‌رسانه در ساختمان مجلل کمیته امداد در منطقه سوهانک تهران (در دوره تصدی ایشان) بود. در سالنی نشسته بودیم که تهران زیر پایمان بود. آقای فتاح از وجود چنان ساختمانی برای کمیته امداد ابراز نارضایتی کرد و از اینکه در آنجا برای کارکنان کمیته امداد، استخر و سالن ورزشی ساخته شده است، ناراحت بود. در هر ۲ جلسه، او را صادق یافتم و برخلاف اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایانی که این روز‌ها بر او می‌تازند (و از استثنایی‌ترین مواردی است که چپ و راست متحد شده‌اند)، او را پوپولیست نیافتم. به‌شهادت افرادی که با او مأنوس‌اند، از ساده‌زیستی و مردمی‌بودنش هم گزارش‌هایی دریافت کرده‌ام.

بعد از اظهارات آقای فتاح (در قامت رئیس بنیاد مستضعفان) که برای هر ۲ جناح سنگین تمام شد، عده‌ای او را احمدی‌نژاد ثانی خواندند، برخی او را ساده‌اندیش و تحت‌تأثیر دیگران دانستند، گروهی افشاگری‌هایش را تمجید کردند و کسانی او را متهم کردند که اطلاعات نصفه‌ونیمه داده است تا اطلاعات مهم‌تری مکتوم بماند. به‌شخصه هیچ‌یک از این حرف‌ها را قبول ندارم. آقای فتاح را صادق می‌دانم و حرف‌هایش در تلویزیون را از همین منظر می‌نگرم. به‌همین دلیل نیز از آقای فتاح (و نه لزوما از حرف‌هایش) دفاع می‌کنم. درعین‌حال به این موضوع گواهی می‌دهم در هر ۲ نشستی که او را دیده‌ام، او را رجل سیاسی نیافتم. یعنی با آنکه صادقانه حرف می‌زند، رگه‌ای از آینده‌نگری و دوراندیشی در حرف‌هایش نیست. شاید مدیر خوبی باشد، اما مدبر نیست. به‌لحاظ سیاسی‌اش عرض می‌کنم. به‌همین دلیل چنین فردی ویژگی‌های مصرح در قانون‌اساسی برای سمت ریاست‌جمهوری را ندارد. او اگر نامزد ریاست‌جمهوری هم بشود، آن را نتیجه سادگی و صداقتش می‌دانم، نه محصول سیاستمداری‌اش.

کوتاه سخن اینکه فتاح ابدا چهره‌ای سیاسی نیست. پیچیدگی‌های عالم سیاست را هم نمی‌داند. در هر ۲ باری که دیدمش، به‌شدت احساساتی یافتمش. بعضی اظهارنظر‌های او در سال‌های اخیر هم این ویژگی او را به‌رخ می‌کشد. پس به او احمدی‌نژاد نگوییم و ناسزا‌های سیاسی نثارش نکنیم. او پرویز فتاح است و دوست دارد کاری بکند. اگر به‌زعم عده‌ای نقش غضنفر را بازی کرده، اقتضای طبیعتش است. او سیاسی نیست. همین!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->