سرهنگ محسن موسیآبادی در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به تمهیدات لازم برای برگزاری راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در مشهد عنوان کرد: راهپیمایی ۲۲بهمن امسال نیز طبق سنوات گذشته، از میدان ۱۵خرداد به سمت حرم مطهر امامرضا(ع) برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: از ساعت ۲۲ شب ۲۱ بهمنماه، انسداد کامل معابر و ایجاد محدودیتها برای پاکسازی مسیر راهپیمایی انجام خواهد شد. دراینباره نیز از مردم تقاضا میکنیم از پارک وسیله نقلیهشان در خیابان امامرضا(ع)، حدفاصل میدان بیتالمقدس تا تقاطع دانش و از تقاطع دانش تا میدان بسیج و از میدان بسیج تا میدان ۱۵خرداد، خودداری کنند. همچنین محدودیت دیگری در خیابان اندرزگو تا میدان بیتالمقدس و زیرگذر حرم مطهر در نظر گرفته شده است که از شهروندان میخواهیم در این محور نیز خودرو پارک نکنند.
رئیس پلیس راهور مشهد مقدس به مسیرهای جایگزین اشاره کرد و افزود: مسیرهای جایگزین در ضلع غرب یعنی خیابان امامخمینی(ره) و ضلع شرق خیابان ۱۷شهریور و خیابان کوشش در نظر گرفته شده است.
به گفته وی، در معابر پنجگانه به سمت حرم مطهر بهجز خیابان امامرضا(ع)، خیابان نواب صفوی از خیابان شهدای گوهرشاد، خیابان طبرسی از تقاطع میدان شهید گمنام و خیابان شیرازی از میدان شهدا بهسمت حرم مطهر، استقرار نیروهای راهور نسبتبه روزهای گذشته پررنگتر خواهد بود و محدودیت ورود به زیرگذر حرم رضوی انجام خواهد شد.
رئیس پلیس راهور تأکید کرد: محدودیتهای گفتهشده تا پایان مراسم راهپیمایی ادامه خواهد یافت و از شهروندان گرامی خواهشمندیم از وسایل حملونقل عمومی استفاده کنند تا پلیس هم بتواند در ایجاد انضباط ترافیکی در معابر برگزاری راهپیمایی و دیگر شریانهای یادشده، انجام وظیفه کند.