دردسر جدید استقلالی‌ها با یک ایجنت

  • کد خبر: ۳۹۱۷۲۴
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱
دردسر جدید استقلالی‌ها با یک ایجنت
باشگاه استقلال در اقدامی خلاف قانون با یک مدیربرنامه جهت معرفی بازیکنان برای پرداخت پول قرارداد بسته است.

به گزارش شهرآرانیوز، موضوع مدیربرنامه‌ها در فوتبال ایران، ماجرایی عجیب است. بار‌ها گفته شده برخی مدیران برنامه‌ها چند بازیکن در یک تیم دارند و همین موضوع می‌تواند شائبه‌هایی را ایجاد کند. برخی اوقات نیز از واژه بازیکنان پکیجی استفاده شده به این معنا که در ازای یک بازیکن خوب، یک یا چند بازیکن از همان مدیربرنامه به باشگاه مدنظر می‌رود.

ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود و گاهی اوقات شاهد هستیم که باشگاه‌ها برخلاف قوانین و آیین‌نامه‌ها اقدام به پرداخت پول به مدیران برنامه می‌کنند. در ماده ۱۰ دستورالعمل حاکم بر قرارداد‌ها و سقف بودجه باشگاه‌ها آمده است: «باشگاه مجاز به ایجاد تعهد پرداخت طلب کارگزار از محل مطالبات بازیکن و عوامل فنی نیست. پرداخت مطالبات کارگزار صرفاً به عهد شخص طرف و بهره‌بردار (بازیکن، مربی و یا عوامل) بدون دخالت باشگاه می‌باشد.»

با این حال پیگیری‌ها نشان می‌دهد یک مدیربرنامه در باشگاه استقلال ۹ بازیکن دارد و البته معرف سیدورف به استقلال هم بوده است. شنیده می‌شود صالح حردانی، حسین گودرزی، ابوالفضل جلالی، علیرضا کوشکی، سعید سحرخیزان، امیرمحمد رزاقی‌نیا، آرمین سهرابیان، سامان فلاح و رامین رضاییان (که در نیم‌فصل جدا شد) به همراه کلارنس سیدورف، مشاور مدیرعامل باشگاه تحت قرارداد امیرهوشنگ سعادتی هستند.

از بین این بازیکنان نام برده شده، این مدیربرنامه برای انتقال چهار بازیکن و یک مشاور به استقلال، قرار بوده مبالغی را از این باشگاه دریافت کند که طبق ماده ۱۰ دستورالعمل حاکم بر قراردادها، این موضوع خلاف قانون است. طبق این قانون حق مدیر برنامه و ایجنت باید از سوی بازیکن پرداخت شود نه باشگاه.

برهمین اساس در ابتدای فصل و طبق قرارداد منعقده، بنا شده این ایجنت برای انتقال رامین رضاییان ۷ میلیارد تومان، انتقال حسین گودرزی ۲ میلیارد تومان، انتقال سه ساله سحرخیزان ۱۰۰ هزار یورو به‌علاوه ۳.۵ میلیارد برای سال اول، ۴.۵ میلیارد برای سال دوم و ۵.۵ میلیارد برای سال سوم، انتقال رزاق‌نیا ۱۰۰ هزار یورو برای و معرفی سیدورف ۲۵ هزار یورو از باشگاه استقلال دریافت کند؛ یعنی ۲۲.۵ میلیارد تومان + ۲۲۵ هزار یورو. اگر یورو را به نرخ ابتدای فصل جاری یعنی حدود ۱۰۰ هزار تومان در نظر بگیریم این مدیربرنامه در آن زمان ۲۲ میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان از استقلال گرفته که مجموع دریافتی او را به ۴۵ میلیارد تومان می‌رساند هر چند اکنون یورو حدود ۱۹۰ هزار تومان و با شرایط امروز دریافتی او بسیار بیشتر از این رقم می‌شود.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.