آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نگاهی بر نقاط ضعف و قوت دستورالعمل بازگشایی مدارس

  • کد خبر: ۳۹۲۳۹
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵
نگاهی بر نقاط ضعف و قوت دستورالعمل بازگشایی مدارس
دستورالعمل ویژه بازگشایی مدارس نقاط ضعف و قوتی دارد که می‌تواند هم باعث آسودگی خیال و هم نگرانی باشد
به گزارش شهرآرانیوز؛ ۱۵ شهریور امسال، شنبه، روزی است که معلوم نیست مدارس چند شهر و شهرستان و روستا در آن موفق می‌شوند در وضعیت سفید قرار بگیرند و در نتیجه مراسم روز بازگشایی مدارس را حضوری جشن بگیرند. در پروتکل پیش‌بینی‌شده اگر وضعیت منطقه‌ای سفید باشد، همه دانش‌آموزان مثل سال‌های گذشته در آیین آغاز سال تحصیلی شرکت خواهند کرد، در مقابل، اما اگر وضعیت قرمز باشد، فقط معلمان و عوامل اجرایی در مدرسه حاضر می‌شوند و آیین بازگشایی را انجام می‌دهند و دانش‌آموزان را از طریق فضای مجازی در آن سهیم می‌کنند.
 
در مدارس مناطق زرد هم که وضعیتی بینابین دارند، مراسم روز بازگشایی با حضور فیزیکی تعدادی از دانش‌آموزان و حضور مجازی بقیه آن‌ها برگزار می‌شود. در مناطق سفید که مدارس به شکل همیشگی دایر است، فرقی نمی‌کند دانش‌آموزان در مقطع ابتدایی تحصیل کنند یا متوسطه اول و دوم، چون همگی باید در مدارس حضور فیزیکی داشته باشند.
 
البته راهبرد آموزشی برای مقطع ابتدایی این است که بچه‌ها ۹۰ درصد حضور فیزیکی داشته باشند و ۱۰ درصد بقیه زمان آموزش را در فضای مجازی که شبکه شاد است، بگذرانند. در دوره متوسطه نیز پروتکل حضور در فضای مجازی و استفاده از ظرفیت‌های شبکه شاد به‌عنوان یک فرصت معرفی شده است که دانش‌آموزان مناطق سفید نیز باید از آن بهره‌مند شوند.

برخلاف مناطق سفید که اوضاع مدارس در آن رو‌به‌راه است، تکیه تمام آموزش در مناطق قرمز به آموزش‌های مجازی و تعلیمات تلویزیونی و توزیع بسته‌های یادگیری متکی است. در مناطق زرد هم که وضعیتی بین این ۲ را دارد، دانش‌آموزان، تلفیقی از حضور فیزیکی و حضور مجازی را تجربه می‌کنند، به‌طوری که در دوره ابتدایی باید ۲ یا ۳ روز در هفته در مدارس حاضر شوند.

در دوره متوسطه نیز چه در ۳ سال اول و چه در ۳ سال دوم، دانش‌آموزان باید دست‌کم ۲ روز در هفته به‌صورت حضوری در مدرسه حاضر شوند و اگر شورای مدرسه صلاح دید، روز‌های پنجشنبه نیز به مدرسه بیایند و خدمات آموزشی و تربیتی دریافت کنند. مناطق زرد وضعیت شکننده‌ای دارند و تا قرمزشدن فاصله چندانی ندارند، مناطق سفید هم هر آن بیم آن را دارند که به وضعیت زرد تبدیل شوند؛ بنابراین وقتی پروتکل آموزش‌وپرورش حضور هر روز در مدارس را برای دانش‌آموزان مناطق سفید اجباری می‌کند و حضور فیزیکی در مدارس را دست‌کم ۲ روز در هفته برای دانش‌آموزان مناطق زرد الزامی می‌داند، هراس انتشار ویروس در فضای مدارس نیز قوت می‌گیرد، هر چقدر هم که مدارس مدعی باشند فضا را ضدعفونی و دانش‌آموزان را ملزم به رعایت فاصله‌ها می‌کنند.
 
درواقع وضعیت شکننده مدارس در موقعیت‌های سفید و زرد چیزی است که در پروتکل بازگشایی مدارس دیده نشده است و جابه‌جایی مستمر دانش‌آموزان از محیط بیرون به محیط مدرسه که احتمال انتقال ویروس و سرایت بیماری را بالا می‌برد، مغفول مانده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->