به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزمحسینی در نشست مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی شهرستان خواف از اجرایی شدن مدل اقتصادی قلعه گنج کرمان در شهرستان خواف قدردانی کرد و افزود: در استان خراسان رضوی رقابت خوبی میان معینهای اقتصادی شهرستانها به وجود آمده است.
وی بر ایجاد کسب و کارهای جدید تأکید کرد و ادامه داد: گرچه ایجاد شغل خوب است اما باید به دنبال افزایش درآمد سرانه روستایی باشیم چرا که اشتغال کم، مردم را قانع نمیکند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی نیز از حضور سه معین اقتصادی در شهرستان خواف یاد کرد و گفت: کارخانه سنگ آهن، سپاه امام رضا (ع) و شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، معینهای خواف هستند و تفاهمنامههای مختلفی با دانشگاه تهران به امضا رساندهاند.
علیاکبر لبافی از ۲۲ فعالیت قرارگاه سپاه با سرمایه بالغ بر پنج میلیارد و پیشبینی اشتغال برای سه هزار نفر خبر داد و افزود: شرکت فولاد سنگان نیز هفت پروژه تأیید شده دارد که برای ۴۴ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
وی به ۱۴۹ فعالیت فرهنگی معینهای اقتصادی در شهرستان خواف اشاره کرد و ادامه داد: حسابهای سپرده خرد روستایی نیز در حال ثبت هستند و فرآیند اجرایی آنها طی میشود.
فرماندار شهرستان خواف نیز از بهرهبرداری پنج مدرسه با هزینه بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان در سال گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۳۰ تفاهمنامه همکاری با مبلغ ۳۵ میلیارد تومان برای سال جاری به امضا رسیده است که بخشی از آنها آماده بهرهبرداری است.
حسین سنجرانی با اشاره به همکاری پست بانک و معین اقتصادی شهرستان برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه افزود: قرار است شرکتها و خیران نیز بالغ بر پنج میلیارد تومان به صندوق پسانداز شهرستان کمک کنند و از محل ودیعه ۳۵ میلیارد تومانی تسهیلاتی با نرخ کمتر از چهار درصد در اختیار ۲۵۰ پرونده آماده دریافت قرار گیرد.
وی به برگزاری ۸۰ جلسه کارگروه رفع موانع تولید شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون سه مرحله رزمایش طرح مواسات نیز در خواف برگزار شده است.
نماینده معین و مدیر طرح پیشرفت عمران و آبادانی شهرستان خواف نیز از تشکیل حسابهای خرد روستایی با تکیه بر اعتماد عمومی خبر داد و گفت: ما به دنبال توانمندسازی مردم توسط خود آنها هستیم.
دکتر مهدی قربانی بر رصد و توسعه همه روستاهای شهرستان تاکید کرد و افزود: هیچ بنبستی برای کسب و کار و اقتصاد مقاومتی وجود ندارد.
منبع: استانداری