خرید صوری نان توسط یک نانوایی در مشهد با ۳۶ کارت بانکی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) تشکیل کارگروه ویژه در استانداری برای رفع مشکلات اجرایی پروژه پدیده شاندیز (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | نیسان سیلفی ۹۰ میلیون تومان گرانتر شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | افت ۲۵ میلیون تومانی ری‌را معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ تورم منتهی به بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در استان ۳۳.۱ درصد بوده است دستورالعمل خرید تضمینی گندم سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۴ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی خبر داد: برگزاری نمایشگاه ایران‌اکسپو با حضور پررنگ خراسانی‌ها صادرات خرما ممنوع شد افزایش تعطیلات هفته باید مطابق با میزان رفاه مردم باشد مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: سیاست‌های راهبردی ما تکیه بر توان داخل است تقابل خریداران و فروشندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افزایش ۱۰۰ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) انبار یا خرید فوری میلگرد؟ کدام استراتژی سودآورتر است؟ زمان شرکت در پذیره‌نویسی حق تقدم «کیاناح» اعلام شد | تفاوت پذیره‌نویسی و عرضه‌اولیه در چیست؟ دور جدید پیش فروش سکه از امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود | عرضه انواع سکه ضرب ۱۴۰۴ قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۹۴ هزار تومان انتخاب ۸ شهرستان به‌عنوان مکمل سفر در خراسان رضوی برای نوروز ۱۴۰۴ زمان شارژ کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد + مبالغ و جزئیات قیمت امروز گوشت و مرغ اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | کله پاچه در مشهد چند؟ کاهش ساعت کار هفتگی در بخش خصوصی هم اجرا شود قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه با دلار چند هزار تومانی پیش‌فروش می‌شود؟ زمان انتشار اوراق گواهی طلای بانک مرکزی مشخص شد هزینه جدید کارشناسی رنگ خودرو اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نمی‌شود؟ وضعیت قرمز بودجه آبی خراسان رضوی جزئیات جلسه فردای شورای عالی کار (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | آیا مزد ۱۴۰۴ کارگران مشخص می‌شود؟ ظرفیت تردد روزانه ۱۰۰۰ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل در مرز دوغارون فراهم شد
سرخط خبرها

دولت بخش خصوصی را آزاد بگذارد

  • کد خبر: ۳۳۷۶۴
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
دولت بخش خصوصی را آزاد بگذارد
تأکید رئیس انجمن مراکز کارآفرینی استان بر ضرورت اعتمادسازی بین دولت و بخش خصوصی
ملیحه فلاح/ شهرآرانیوز - «اعتمادسازی تنها راه خراب کردن دیوار به وجود آمده بین بخش خصوصی و دولت است. اکنون در حال ایجاد کلونی‌هایی هستیم که از طریق ایجاد انگیزه، آموزش، حمایت و به‌وجود آوردن بستر‌های مناسب برای افراد نوآور، بتوانیم یک ایده خام را به یک ایده بازارپذیر تبدیل کنیم. دولت می‌تواند با حمایت از بخش خصوصی، اعتمادسازی و به دنبال آن ایجاد انگیزه کند تا به تدریج این دیوار فرو بریزد. دولت باید در کنار نظارت دقیق و حمایت، بخش خصوصی را آزاد بگذارد تا بتواند کار خود را انجام دهد.» این بخشی از سخنان رئیس انجمن مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی خراسان رضوی در سومین جلسه عصرانه کارآفرینی در دفتر معین اقتصادی شهرستان مشهد بود.

به گفته محمود جانی‌درمیان اکنون ما در لابه‌لای سنت و مدرنیته قرار گرفته‌ایم و هر روز عده‌ای به علت جایگزینی فناوری از کسب‌وکار‌های سنتی خارج و به جمعیت بیکاران اضافه می‌شوند. حالا این را به زنان سرپرست خانوار و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی که هرروز به ظرف متقاضیان اشتغال افزوده می‌شوند اضافه کنید. اگر در این افراد انگیزه در راستای نوآوری و کارآفرینی ایجاد نکنیم، به‌مرور بر تعداد بیکاران متقاضی اشتغال افزوده می‌شود و شکست خواهیم خورد.

او که به عنوان رئیس کانون انجمن‌های مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کشور نیز فعالیت دارد در ادامه با بیان اینکه اگر بخواهیم از فضای سنتی به مدرنیته برسیم، باید به موازات تغییر تفکر، بستر را نیز آماده کنیم گفت: اگر دولت در جایگاه تسهیلگر از کارآفرین‌ها حمایت کند، در این عرصه موفق خواهیم شد. تسهیلگری به معنی پرداخت وام و تسهیلات نقدی نیست. اگر بستر برای کارآفرین آماده باشد، به تدریج همه سرمایه‌های خرد و کلان به سمت آن‌ها خواهد رفت.

جانی‌درمیان با بیان اینکه اگر به یک ایده خوب نگاه بازاری نداشته باشیم، شکست خواهیم خورد افزود: اکنون در تلاشیم کلونی‌هایی را در داخل شهر راه‌اندازی کنیم تا از طریق ایجاد انگیزه، آموزش، حمایت و ایجاد بستر‌های مناسب برای افراد نوآور، یک ایده خام به یک ایده بازارپذیر تبدیل شود.

او با اشاره به اینکه نکته مهمی که به دنبال اجرای مثلث اقتصادی به وجود آمد جمع‌آوری و تجمع اطلاعات است اظهار کرد: از این طریق می‌توانیم ظرفیت‌ها را به درستی شناسایی، هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی کنیم. همچنین پیش از این در نگاه بیرونی هیچ‌گاه هم‌گرایی در استان خراسان رضوی دیده نمی‌شد، اما این هم‌گرایی از زمان فعالیت استاندار فعلی حتی بین دستگاه‌های نامرتبط نیز به وجود آمده است.  
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->