رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دولت بخش خصوصی را آزاد بگذارد

  • کد خبر: ۳۳۷۶۴
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
دولت بخش خصوصی را آزاد بگذارد
تأکید رئیس انجمن مراکز کارآفرینی استان بر ضرورت اعتمادسازی بین دولت و بخش خصوصی
ملیحه فلاح/ شهرآرانیوز - «اعتمادسازی تنها راه خراب کردن دیوار به وجود آمده بین بخش خصوصی و دولت است. اکنون در حال ایجاد کلونی‌هایی هستیم که از طریق ایجاد انگیزه، آموزش، حمایت و به‌وجود آوردن بستر‌های مناسب برای افراد نوآور، بتوانیم یک ایده خام را به یک ایده بازارپذیر تبدیل کنیم. دولت می‌تواند با حمایت از بخش خصوصی، اعتمادسازی و به دنبال آن ایجاد انگیزه کند تا به تدریج این دیوار فرو بریزد. دولت باید در کنار نظارت دقیق و حمایت، بخش خصوصی را آزاد بگذارد تا بتواند کار خود را انجام دهد.» این بخشی از سخنان رئیس انجمن مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی خراسان رضوی در سومین جلسه عصرانه کارآفرینی در دفتر معین اقتصادی شهرستان مشهد بود.

به گفته محمود جانی‌درمیان اکنون ما در لابه‌لای سنت و مدرنیته قرار گرفته‌ایم و هر روز عده‌ای به علت جایگزینی فناوری از کسب‌وکار‌های سنتی خارج و به جمعیت بیکاران اضافه می‌شوند. حالا این را به زنان سرپرست خانوار و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی که هرروز به ظرف متقاضیان اشتغال افزوده می‌شوند اضافه کنید. اگر در این افراد انگیزه در راستای نوآوری و کارآفرینی ایجاد نکنیم، به‌مرور بر تعداد بیکاران متقاضی اشتغال افزوده می‌شود و شکست خواهیم خورد.

او که به عنوان رئیس کانون انجمن‌های مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کشور نیز فعالیت دارد در ادامه با بیان اینکه اگر بخواهیم از فضای سنتی به مدرنیته برسیم، باید به موازات تغییر تفکر، بستر را نیز آماده کنیم گفت: اگر دولت در جایگاه تسهیلگر از کارآفرین‌ها حمایت کند، در این عرصه موفق خواهیم شد. تسهیلگری به معنی پرداخت وام و تسهیلات نقدی نیست. اگر بستر برای کارآفرین آماده باشد، به تدریج همه سرمایه‌های خرد و کلان به سمت آن‌ها خواهد رفت.

جانی‌درمیان با بیان اینکه اگر به یک ایده خوب نگاه بازاری نداشته باشیم، شکست خواهیم خورد افزود: اکنون در تلاشیم کلونی‌هایی را در داخل شهر راه‌اندازی کنیم تا از طریق ایجاد انگیزه، آموزش، حمایت و ایجاد بستر‌های مناسب برای افراد نوآور، یک ایده خام به یک ایده بازارپذیر تبدیل شود.

او با اشاره به اینکه نکته مهمی که به دنبال اجرای مثلث اقتصادی به وجود آمد جمع‌آوری و تجمع اطلاعات است اظهار کرد: از این طریق می‌توانیم ظرفیت‌ها را به درستی شناسایی، هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی کنیم. همچنین پیش از این در نگاه بیرونی هیچ‌گاه هم‌گرایی در استان خراسان رضوی دیده نمی‌شد، اما این هم‌گرایی از زمان فعالیت استاندار فعلی حتی بین دستگاه‌های نامرتبط نیز به وجود آمده است.  
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->