به گزارش شهرآرانیوز؛ در ادامه نقض گسترده آتشبس از سوی رژیم اسرائیل در لبنان و در سایه سکوت و بی عملی دولت غربگرای بیروت، ارتش اشغالگر امشب (جمعه) چندین منطقه این کشور به ویژه در استان البقاع (شرق لبنان) را بمباران کرد.
ارتش اسرائیل مدعی شده است که در این حملات چندین مقر فرماندهی و زیرساخت وابسته به حزبالله را در منطقه بعلبک و اطراف آن هدف قرار داده است. به ادعای تلآویو، یکی از اهداف اصلی، مرکز فرماندهی حزبالله در نزدیکی بعلبک بوده که برای هدایت عملیات علیه نیروها و اراضی اسرائیل مورد استفاده قرار میگرفت.
در مقابل، منابع بیمارستانی لبنانی اعلام کردند که در نتیجه این حملات دستکم ۷ نفر به شهادت رسیده و ۳۰ نفر زخمی شدهاند.
گزارشهای میدانی حاکی است برخی ساختمانهای مسکونی در شهرکهای ریاق، بدنایل، تمنین التحتا، جنتا، سهل قصرنبا و ارتفاعات الشعرة در نزدیکی النبی شیث (نزدیک مرز سوریه) هدف قرار گرفتهاند.
در برخی گزارشهای اولیه آمده است که یک خانواده کامل در میان قربانیان بوده و بیمارستان ریاق در مرکز البقاع نیز بهدلیل شدت جراحات مجروحان، فراخوان اهدای خون صادر کرده است. تصاویر منتشرشده در شبکههای اجتماعی نیز از وقوع انفجارهای شدید و برخاستن دود غلیظ از مناطق هدف حکایت دارد.
همزمان با حملات به شرق لبنان، یک پهپاد اسرائیلی اردوگاه عینالحلوه، بزرگترین اردوگاه آوارگان فلسطینی در جنوب لبنان و در نزدیکی شهر صیدا، را هدف قرار داد. ارتش اسرائیل مدعی شد این حمله یک مقر وابسته به جنبش حماس را هدف گرفته است.
بر اساس اعلامیه وزارت بهداشت لبنان در پی این حمله دستکم دو نفر شهید و چند تن دیگر زخمی شدند. منابع محلی از خسارت به ساختمانهای اطراف محل هدف نیز خبر دادهاند.
منبع: فارس