ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند
سرخط خبرها

درخواست قالیباف از روسای مجالس کشور‌های اسلامی درباره طرح سازش امارات و رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۹۴۰۹
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
درخواست قالیباف از روسای مجالس کشور‌های اسلامی درباره طرح سازش امارات و رژیم صهیونیستی
رئیس مجلس در پیامی به روسای مجالس کشور‌های اسلامی ضمن محکوم کردن طرح سازش امارات با رژیم صهیونیستی، گفت: مجالس کشور‌های اسلامی باید از تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین و استیفای حقوق مسلم فلسطینی‌ها استفاده کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به روسای مجالس کشور‌های اسلامی، طرح سازش امارات متحده عربی با رژیم صهیونیستی را موجب تضعیف تمام تلاش‌های کشور‌های اسلامی، سازمان همکاری اسلامی (OIC) و اتحادیه بین المجالس اسلامی دانست و گفت: بدون شک، تنها اراده ملت فلسطین و مقاومت است که می‌تواند منجر به آزادی سرزمین اصلی و تاریخی فلسطین شود.

رئیس قوه مقننه در این پیام ضمن محکومیت شدید هرگونه اقدامات ناقض ِحقوق مسلم ملت فلسطین، تاکید کرد: تمام مجالس کشور‌های اسلامی باید از تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین و استیفای حقوق مسلم فلسطینی‌ها استفاده کنند.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روسای مجالس کشور‌های اسلامی

السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

همانگونه که استحضار دارید؛ طرح سازش امارات متحده عربی با رژیم صهیونیستی که اخیراً اعلام شد، تضعیف کننده تمامی تلاش‌های کشور‌های اسلامی، سازمان همکاری اسلامی (OIC) و اتحادیه بین المجالس اسلامی (PUIC) در جهت اتخاذ اقدامات عملی و جدی برای احقاق حقوق مسلم و لاینفک مردم مظلوم فلسطین است. مردمان اصیل این سرزمین، بیش از هفت دهه است که با حفظ تاریخ، فرهنگ و اصالت خود و جانفشانی فراوان در راه آرمان قدس شریف، هرگونه سازش با غاصبان سرزمین فلسطین و قدس قبله اول مسلمانان را رد کرده اند.

بدون شک، تنها اراده ملت فلسطین و مقاومت است که می‌تواند منجر به آزادی سرزمین اصلی و تاریخی فلسطین شود. توافقنامه مزبور، غاصبان سرزمین فلسطین را به اشغالگری و انکار بیشتر حقوق ملت فلسطین و ناامن سازی صلح و امنیت منطقه تشویق می‌کند. از این رو توافق سازش، فاقد هرگونه وجاهت و اعتبار نزد جهان اسلام، وجدان‌های آگاه بشری و مردم مبارز فلسطین و امت اسلامی است.

مجلس شورای اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید هرگونه اقدامات ناقض ِحقوق مسلم ملت فلسطین از جمله سازش امارات متحده عربی و رژیم جعلی صهیونیستی، این اقدام را یک اشتباه راهبردی از سوی ابوظبی می‌داند. همچنین تاکید می‌نماید؛ این امر، اقدامی تحریک آمیز و تشویق کننده تداوم جنایات رژیم جنایتکار صهیونیستی بوده و تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه به شمار می‌رود. بر این اساس، ضرورت دارد مجالس کشور‌های اسلامی به عنوان نماینده ملت‌های مسلمان و با تأسی از تعالیم اسلامی، این اقدام را قویاً محکوم نمایند.

در پایان از جنابعالی انتظار می‌رود ضمن محکومیت این اقدام غیراسلامی، تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی را برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین و استیفای حقوق مسلم فلسطینی‌ها بعمل آورید. همچنین از دولت متبوع خویش خواسته شود علاوه بر اتخاذ مواضع دقیق و روشن و محکومیت اقدام مزبور، با اتحاد و همبستگی از تمامی ظرفیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی جهت خنثی کردن این ترور سیاسی ِمردمان اصیل ِفلسطین استفاده نمایند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->