فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه و شنبه (۱۴ و ۱۶ اسفند ۱۴۰۴) به صورت کشیک است

  • کد خبر: ۳۹۶۷۳۸
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه و شنبه (۱۴ و ۱۶ اسفند ۱۴۰۴) به صورت کشیک است
پیرو اطلاعیه قبلی شورای هماهنگی بانک‌ها مبنی بر فعالیت شعب بانکی در استان تهران و سایر استان‌ها در ایام تعطیل عمومی اعلام‌شده هیئت دولت، تمامی بانک‌های کشور طی روز‌های پنجشنبه (۱۴ اسفند) و شنبه (۱۶ اسفند) به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، پیرو اطلاعیه قبلی شورای هماهنگی بانک‌ها مبنی بر فعالیت شعب بانکی در استان تهران و سایر استان‌ها در ایام تعطیل عمومی اعلام شده هیئت دولت، تمامی بانک‌های کشور طی روزهای پنجشنبه (۱۴ اسفند) و شنبه (۱۶ اسفند) به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت. بر این اساس، ۳۰ درصد شعب بانک‌ها که اسامی آنها در وب‌سایت‌های اطلاع‌رسانی بانک‌ها ذکر شده است، به همراه نیروهای واحدهای فنی و پشتیبان ستادی مورد نیاز، در روزهای مذکور، به منظور خدمت‌رسانی به امور ضروری مشتریان دایر هستند.

این شورا در عین حال اعلام کرد که انتظار می‌رود مشتریان بانک‌ها حتی‌المقدور از خدمات غیر حضوری و برخط بانک‌ها استفاده کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.