وقوع انفجار در اطراف فرودگاه نظامی حماه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: خواسته‌های ایران در رابطه با کریدور زنگزور رعایت شده است وزیر کشور: یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند | کاهش ۶ درصدی در تراکنش‌های خرید نان واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: دور بعدی مذاکرات فعلاً تنظیم نشده است واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه بن‌گویر خواستار سرنگونی تشکیلات خودگردان فلسطین شد اعلام حمایت اپوزیسیون اسرائیل از تصمیم معترضان برای مختل کردن اقتصاد رژیم صهیونیستی طوفان‌های شدید در «نبراسکا»‌ی آمریکا قربانی گرفت گاردین خبر داد: نشت آب رادیواکتیو از پایگاه بمب هسته‌ای بریتانیا به دریا پژمان‌فر: خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند دستگیری حدود ۵۰۰ نفر در جریان اعتراضات حامیان فلسطین در لندن
سرخط خبرها

رئیس دفتر رئیس جمهور: واکسن کرونای مورد تایید بهداشت جهانی را می‌خریم

  • کد خبر: ۳۹۶۷۴
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۰
رئیس دفتر رئیس جمهور: واکسن کرونای مورد تایید بهداشت جهانی را می‌خریم
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: باید واکسن روسی کرونا را بررسی کنیم؛ واکسنی که مورد تایید سازمان بهداشت جهانی باشد را قطعا می‌خریم.
به گزارش شهرآرانیوز، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در پاسخ به پرسشی درباره امکان خرید واکسن تولید شده توسط روسیه اظهار کرد: وزارت بهداشت در حال رصد واکسن‌های تولید شده در دنیا برای درمان کرونا است. تاکنون ۲۸ واکسن از مرحله حیوانی عبور کرده است. ما هم قطعا واکسنی که مورد تایید سازمان بهداشت جهانی باشد را خرید می‌کنیم البته خود ما هم در حال ساخت واکسن هستیم. واکسن روسی را باید بررسی کنیم تا ببینیم این واکسن را بخریم یا سایر واکسن‌ها را.

نفتکش‌ها متعلق به ایران نیست
 
وی همچنین درباره مالکیت نفتکش‌های توقیف شده توسط آمریکا، اظهار کرد: نفتکش‌ها متعلق به ایران نیست و ما نفتی که می‌فروشیم و پول آن را می‌گیریم را دیگر دنبال نمی‌کنیم. نفتکش به ایران تعلق ندارد و نفت آن را هم دیگران خریده بودند.

واعظی درباره اظهارات آشنا درباره وقایع آبان ۹۸ تصریح کرد: آماری که درباره آن وقایع اعلام شد درست است و گزارش‌های آن به رئیس جمهور داده شد و اگر آقای آشنا عددی ندارد، بحث دیگری است؛ آنچه اعلام شد، درست است.
 
آمریکا عضو برجام نیست
 
رئیس دفتر رئیس‌جمهور در واکنش به اقدام آمریکا برای شکایت از ایران به خاطر نقض برجام، تصریح کرد: آمریکا از زمانی که از برجام خارج شده است در تمامی اقدامات حقوقی خود شکست خورده است و اکنون به اقدامی متوسل شده است که پایه حقوقی ندارد. آمریکا می‌گوید، چون زمانی عضو برجام بوده است پس می‌تواند از یکی از بند‌های آن استفاده کند، ولی روسیه، چین و کشور‌های اروپایی با اقدام آمریکا مخالف هستند. فقط اعضای برجام می‌توانند از سازوکار برجام استفاده کنند و آمریکا هم عضو برجام نیست.

وی با اشاره به جایگاه نه چندان مناسب ترامپ نسبت به رقیب انتخاباتی خود، خاطرنشان کرد: ترامپ در این شرایط دنبال کار تبلیغاتی است مثل ایجاد ارتباط بین امارات و اسراییل تا وضعیت افکار عمومی آمریکا را تغییر دهد. البته برای ما فرقی نمی‌کرد چه کسی رئیس جمهور آمریکا شود، زیرا ما سیاست اصولی خود را داریم.

تلاش دولت این بوده است که حقوق بازنشستگان به تدریج افزایش پیدا کند
 
واعظی درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: تلاش دولت همواره این بوده است که حقوق بازنشستگان به تدریج افزایش پیدا کند و امروز رئیس جمهور دستور دادند تا حکم‌ها زده شود.

وی درباره نقشه راه سال پایانی دولت اظهار کرد: سند مهمی بر اساس تجربیات گذشته در ستاد اقتصادی دولت تنظیم شده است و امیدواریم رئیس جمهور آن را در هفته دولت اعلام کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->