برداشت ۲ برابر حد مجاز از آب‌های زیرزمینی دشت مشهد| سد شوریجه تا پایان سال ۱۴۰۴ آبگیری می‌شود شمارش معکوس تنفس در مشهد | آلودگی هوای مشهد امروز به اوج رسید (۵ مرداد ۱۴۰۴) معمای قتل هولناک مادر و ۳ کودک خردسال اعترافات تکان‌دهنده زن جوان به قتل شوهر با سم موش شرایط دریافت گذرنامه اربعین برای سربازان و افراد زیر ۱۸ سال اعلام شد مشاهده یک قلاده پلنگ عظیم‌الجثه در کوه سفید دماوند (۵ مرداد ۱۴۰۴) تلف‌شدن یک توله‌خرس قهوه‌ای طی تصادف جاده‌ای | تأکید فرمانده یگان حفاظت محیط زیست بر امنیت جاده‌ها فواید شگفت‌انگیز گلاب در تابستان که شاید ندانید! مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ تمدید شد حساب سرپرستان خانوار دارای مادر باردار و دارای فرزند چندقلو زیر ۲ سال، شارژ شد قوه قضائیه خبر داد: اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین در ایران بر فرآیند ثبت نام دانش‌آموزان نظارت خواهد شد عادتی که خطر بروز عفونت‌ها را افزایش می‌دهد سامانه کنترل اردو‌های دانش‌آموزی راه‌اندازی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان
سرخط خبرها

کشف جسد در سد طرق مشهد

  • کد خبر: ۳۹۷۵۵
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
کشف جسد در سد طرق مشهد
کوه‌پیمایی چند جوان مشهدی به کشف یک جنازه ختم شد
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ روز سه‌شنبه بیست وهشتم مرداد رو به پایان بود. خسته و کوفته شده و از صبح تا دم غروب کوه‌های اطراف سد طرق را بالا و پایین رفته بودند. غروب خورشید رنگ طلایی روی سطح آب‌های سد انداخته بود و نسیم هم موج‌های ضعیفی را روی آب به وجود آورده بود و هرازگاهی به دیواره کوه‌ها می‌کوبید. کوهنوردان جوان برای اینکه نفسی چاق کرده باشند از کوه خود را به پایین کشانده و برای مدتی کوتاه در یکی از دهانه‌های سد استراحت کردند. هوا رفته‌رفته میل به تاریکی داشت و ماندن در این مکان آن هم بدون تجهیزات لازم خطرناک بود برای همین از کنار آب به سمت خودروهایشان به راه افتادند.

هنوز چند قدمی برنداشته بودند که از دور متوجه شی‌ء بزرگی شبیه به جسد انسان که نیمی از آن روی خشکی و نیمی دیگر روی آب شناور بود، شدند. حس کنجکاو‌ی‌شان گل کرده بود و می‌خواستند به جواب این معما دست پیدا کنند برای همین به سمت آن چیز که هنوز ماهیتش برایشان گنگ بود، رفتند.

بوی تعفن فضای اطراف را پر کرده بود. از دیدن این صحنه دل‌خراش شوکه شدند. آنچه روی آب شناور بود، جسد یک مرد فربه بود که به علتی نامعلوم جان باخته و امواج ضعیف آب آن را به کنار کشیده بود. پا‌های جسد هم از آب بیرون مانده و صحنه وهم‌انگیز و دل‌خراشی را به وجود آورده بود.


حیوانات پا‌های جسد را خورده بودند

موضوع کشف جسد بلافاصله به پلیس اعلام شد. ستاره‌ها یکی‌یکی خودشان را نشان می‌دادند و رنگ طلایی غروب حالا به سیاهی شب بدل شده بود. چند نفر از جوان‌های کوهنورد به جاده زدند تا راهنمای خودرو‌های پلیس باشند. زمانی نگذشت که خودرو‌های پلیس و بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد در محل حضور یافتند.

در بررسی‌های اولیه جسد مشخص شد که متوفی مردی تقریبا چاق و میان‌سال است. متوفی شلوار کتان سورمه‌ای، پیراهن مردانه چهارخانه قهوه‌ای به تن داشت و یک دسته کلید با یک جاسوئیچی چرمی که چهار کلید به آن وصل شده بود، همراه او بود. دندان‌های بالا و پایین جسد مصنوعی بودند و مو‌های سرش هم جوگندمی و قدی متوسط داشت. یک جفت دمپایی چرمی هم چند متر آن‌طرف‌تر از جسد افتاده بود. از زمان مرگ نیز چند روزی می‌گذشت و جسد متوفی هم دچار فساد نعشی شده بود. بخشی از پا‌ها تا زیر زانو که بیرون از آب مانده بودند را حیوانات خورده بودند تا به استخوان رسیده بود.

جسد به دستور مقام قضایی برای بررسی علت مرگ و شناسایی هویت متوفی به پزشکی قانونی منتقل شد و اطراف محل کشف جسد هم از سوی مأموران پلیس مورد بررسی میدانی قرار گرفت. هیچ مدرکی که نشان از درگیری متوفی داشته باشد کشف نشد.


مرگ متوفی هنوز مشخص نیست

بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو مشهد درباره این پرونده گفت: احتمالا متوفی برای ماهیگیری به محل آمده است، اما اینکه به چه علت او در آب افتاده، موضوعی است که تا اعلام نتیجه پزشکی قانونی نمی‌توان درباره آن اظهار نظری داشت.
قاضی علی‌اکبر احمدی‌نژاد بیان کرد: هنوز هویت متوفی مشخص نشده و تحقیقات پلیس در فهرست فقدانی‌ها ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->