علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مدیرکل حفاظت محیط زیست تهران: با هرگونه تخلف در مناطق حفاظت شده به شدت برخورد می‌شود وعده جدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان | نقشه راه ۱۰ ساله سمپاد چه کمکی به دانش آموزان می‌کند؟ رشد چشمگیر فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی در تابستان ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران در مناطق شمالی استان تغییر زمان برگزاری امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۲۷۲ تن برنج قاچاق و احتکار شده در تهران خروج نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین آمادگی کامل داروخانه‌های مشهد برای خدمت‌رسانی ویژه در دهه پایانی ماه صفر تمامی بیمارستان‌های خصوصی مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی هستند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) نقش مایعات و لبنیات در افزایش میزان شیر مادر تکنیک صحیح مسواک زدن برای کودکان افشای شوک‌آور ۱۳۰۰ پرونده طلاق صوری؛ توافق‌های پنهان برای فرار از قانون مصدومیت ۱۲ زائر اربعین در پی واژگونی خودرو عراق (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) جان باختن بیش از ۳۰۰ نفر بر اثر بارندگی و سیل در پاکستان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) غفلت از ظرفیت‌های گردشگری شرق ایران | فرصت‌های نهفته بدون شبکه حمل‌ونقل اشتباه‌های رایج مردان در زندگی مشترک | این مریخی‌های حرص درآور شوک خیانت مالی: وقتی ورشکستگی، روان را می‌بلعد! + راه‌های درمان آخرین مهلت تعیین گروه آزمایشی برای انتخاب رشته نوبت دوم کنکور، فردا (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) از فرزندخواندگی بدون ثبت قانون تا کودک‌آزاری ۱۲ ساله! | سرنوشت پسرک در دستان مادرخوانده روان‌پریش
سرخط خبرها

کشف جسد در سد طرق مشهد

  • کد خبر: ۳۹۷۵۵
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
کشف جسد در سد طرق مشهد
کوه‌پیمایی چند جوان مشهدی به کشف یک جنازه ختم شد
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ روز سه‌شنبه بیست وهشتم مرداد رو به پایان بود. خسته و کوفته شده و از صبح تا دم غروب کوه‌های اطراف سد طرق را بالا و پایین رفته بودند. غروب خورشید رنگ طلایی روی سطح آب‌های سد انداخته بود و نسیم هم موج‌های ضعیفی را روی آب به وجود آورده بود و هرازگاهی به دیواره کوه‌ها می‌کوبید. کوهنوردان جوان برای اینکه نفسی چاق کرده باشند از کوه خود را به پایین کشانده و برای مدتی کوتاه در یکی از دهانه‌های سد استراحت کردند. هوا رفته‌رفته میل به تاریکی داشت و ماندن در این مکان آن هم بدون تجهیزات لازم خطرناک بود برای همین از کنار آب به سمت خودروهایشان به راه افتادند.

هنوز چند قدمی برنداشته بودند که از دور متوجه شی‌ء بزرگی شبیه به جسد انسان که نیمی از آن روی خشکی و نیمی دیگر روی آب شناور بود، شدند. حس کنجکاو‌ی‌شان گل کرده بود و می‌خواستند به جواب این معما دست پیدا کنند برای همین به سمت آن چیز که هنوز ماهیتش برایشان گنگ بود، رفتند.

بوی تعفن فضای اطراف را پر کرده بود. از دیدن این صحنه دل‌خراش شوکه شدند. آنچه روی آب شناور بود، جسد یک مرد فربه بود که به علتی نامعلوم جان باخته و امواج ضعیف آب آن را به کنار کشیده بود. پا‌های جسد هم از آب بیرون مانده و صحنه وهم‌انگیز و دل‌خراشی را به وجود آورده بود.


حیوانات پا‌های جسد را خورده بودند

موضوع کشف جسد بلافاصله به پلیس اعلام شد. ستاره‌ها یکی‌یکی خودشان را نشان می‌دادند و رنگ طلایی غروب حالا به سیاهی شب بدل شده بود. چند نفر از جوان‌های کوهنورد به جاده زدند تا راهنمای خودرو‌های پلیس باشند. زمانی نگذشت که خودرو‌های پلیس و بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد در محل حضور یافتند.

در بررسی‌های اولیه جسد مشخص شد که متوفی مردی تقریبا چاق و میان‌سال است. متوفی شلوار کتان سورمه‌ای، پیراهن مردانه چهارخانه قهوه‌ای به تن داشت و یک دسته کلید با یک جاسوئیچی چرمی که چهار کلید به آن وصل شده بود، همراه او بود. دندان‌های بالا و پایین جسد مصنوعی بودند و مو‌های سرش هم جوگندمی و قدی متوسط داشت. یک جفت دمپایی چرمی هم چند متر آن‌طرف‌تر از جسد افتاده بود. از زمان مرگ نیز چند روزی می‌گذشت و جسد متوفی هم دچار فساد نعشی شده بود. بخشی از پا‌ها تا زیر زانو که بیرون از آب مانده بودند را حیوانات خورده بودند تا به استخوان رسیده بود.

جسد به دستور مقام قضایی برای بررسی علت مرگ و شناسایی هویت متوفی به پزشکی قانونی منتقل شد و اطراف محل کشف جسد هم از سوی مأموران پلیس مورد بررسی میدانی قرار گرفت. هیچ مدرکی که نشان از درگیری متوفی داشته باشد کشف نشد.


مرگ متوفی هنوز مشخص نیست

بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو مشهد درباره این پرونده گفت: احتمالا متوفی برای ماهیگیری به محل آمده است، اما اینکه به چه علت او در آب افتاده، موضوعی است که تا اعلام نتیجه پزشکی قانونی نمی‌توان درباره آن اظهار نظری داشت.
قاضی علی‌اکبر احمدی‌نژاد بیان کرد: هنوز هویت متوفی مشخص نشده و تحقیقات پلیس در فهرست فقدانی‌ها ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->