به گزارش شهرآرانیوز؛ «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه شامگاه شنبه پس از مراسم افطار و بهمناسبت روز جهانی زن در هشتم ماه مارس بیان کرد: «به مادران داغدار ایرانی که امروز مزار دخترانی را که زمانی با عشق به مدرسه فرستاده بودند، در آغوش میگیرند، درود میفرستم.»
طبق گزارش «سیانان ترک»، رئیسجمهور ترکیه در ادامه افزود: «از طرف زنان کشورمان، بار دیگر تسلیت خود را به آنها ابراز و تاکید میکنم که صمیمانه در درد آنها شریک هستیم.»
اردوغان تاکید کرد: «همانطور که با همسایه خود ایران رفتار میکنیم، سعی میکنیم هر جا آتشی است، آب ببریم و هر جا زخمی خونریزی دارد، مرهمی باشیم.»
او در ادامه سخنرانی خود اظهار کرد: «متاسفانه، امروزه در نقاط مختلف جهان، بهویژه در منطقه ما، درگیریهایی وجود دارد. زنان بیشترین رنج را از این درگیریها میبرند.»
اردوغان با اشاره به وضعیت غزه بیان کرد: «در غزه، بیش از ۷۲ هزار خواهر و برادر ما که در دو سال گذشته توسط اسرائیل کشته شدهاند، زنان و کودکان بیگناه بودهاند.»
رئیسجمهور ترکیه افزود: «ترکیه از جمله کشورهای پیشرو است که قویترین واکنش را به این بیعدالتیها و ستمها در نقاط مختلف جهان از محیط اطراف خود، نشان داده است. تبعیض نژادی، تبعیض فرقهای و تبعیض بر اساس اصالت در برنامه ما نیست و تبعیض جنسیتی نیز در برنامه ما نیست. همچنین این یک الزام انسانی ماست که بهویژه در برابر استثمار نیروی کار زنان و کالایی شدن زنان توسط سیستم مصرفگرایی جهانی مقاومت کنیم.»
منبع: ایسنا