۷۵۰۰ بازرسی و معرفی ۲۴ مرکز متخلف عرضه فرآورده‌های دامی خراسان رضوی به مراجع قضایی

  • کد خبر: ۳۹۸۴۶۴
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷
۷۵۰۰ بازرسی و معرفی ۲۴ مرکز متخلف عرضه فرآورده‌های دامی خراسان رضوی به مراجع قضایی
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: از آغاز طرح تشدید نظارت‌های نوروزی دامپزشکی در استان خراسان رضوی، گروه‌های نظارتی این اداره کل، هفت هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام دادند.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

محمود جوادی‌نژاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام خبر بازرسی از ۷۵۰۰ مرکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی از آغاز طرح تشدید نظارت‌های نوروزی دامپزشکی اظهار کرد: در مدت یادشده، ۲۴ پرونده برای متخلفان تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شده، حدود ۱۳ تن فرآورده غیربهداشتی ضبط و حدود ۲.۵ تن فرآورده خام دامی غیرقابل‌مصرف معدوم شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان خراسان رضوی افزود: در طرح مذکور که از ۲۹ بهمن‌ماه آغاز شده است و تا ۱۵ فروردین‌ماه سال ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت، ۱۰۳ اکیپ نظارتی حضور دارند که با توجه به وظیفه‌مندی دامپزشکی نسبت‌به نظارت بهداشتی بر مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کارشناسان این اداره کل و ۳۳ شبکه دامپزشکی تابعه، از رستوران‌های بین‌راهی و درون‌شهری، سردخانه‌های مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانه‌ها، هتل‌ها و مهمانسراها، بیمارستان‌ها و... به طور مستمر بازدید می‌کنند.

یادآور می‌شود شماره تلفن ۱۵۱۲ و نیز سامانه ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ آماده دریافت گزارش‌های مردمی درخصوص تخلفات در زمینه‌های تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.