جنگ، به صنعت فیلم قطر هم رحم نکرد + جزئیات

  • کد خبر: ۳۹۸۵۶۵
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۲
جنگ، به صنعت فیلم قطر هم رحم نکرد + جزئیات
دوازدهمین دوره رویداد بین‌المللی «قمرا» (Qumra) به علت حملات خاورمیانه کنسل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مؤسسه فیلم دوحه (DFI) به علت تشدید جنگ و به‌منظور حفظ ایمنی شرکت‌کنندگان، دوازدهمین دوره رویداد بین‌المللی «قمرا» (Qumra) را که قرار بود اواخر ماه مارس به صورت حضوری در قطر برگزار شود، به‌شکل کامل به فضای آنلاین منتقل کرد. مشاور هنری این رویداد، الیا سلیمان، فیلمساز مشهور فلسطینی است.

در همین راستا مؤسسه فیلم دوحه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که با توجه به تحولات اخیر در منطقه، تصمیم دشواری برای برگزاری دوره آتی قمرا به صورت آنلاین گرفته است تا ایمنی و سلامتی مهمانان، پروژه‌ها و تیم خود را تضمین کند.

این رویداد که اکنون دوازدهمین دوره خود را جشن می‌گیرد، قرار بود از ۲۷ مارس تا اول آوریل (۷ تا ۱۲ فروردین) در پایتخت قطر برگزار شود. پیش‌بینی می‌شد حدود ۲۰۰ مدیر اجرایی بین‌المللی صنعت فیلم برای شرکت در قمرا راهی دوحه شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.