نگرانی در چلسی اوج گرفت؛ جاسوس در رختکن!

  • کد خبر: ۴۰۰۳۳۷
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۱
نگرانی در چلسی اوج گرفت؛ جاسوس در رختکن!
برای دومین بار در طول یک هفته، ترکیب اصلی چلسی پیش از شروع مسابقه در رسانه‌ها فاش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این بار پیش از دیدار برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل پاری‌سن‌ژرمن. نشریه فرانسوی اونز موندیال گزارش داده که وسلی فوفانا، مدافعی که در سال ۲۰۲۲ با مبلغ ۸۰ میلیون یورو به چلسی پیوست، در این بازی روی نیمکت خواهد نشست.

این خبر در حالی منتشر شده که لیام روزنیور، سرمربی چلسی، هفته گذشته وعده داده بود درباره افشای مشابهی که پیش از بازی در پارک دو پرنس رخ داد تحقیق کند؛ زمانی که ترکیب کامل تیم چند ساعت پیش از شروع مسابقه در رسانه‌های فرانسوی منتشر شد. او در آن زمان گفته بود: «از این موضوع خبر نداشتم. مطمئنم اگر چنین چیزی رخ داده باشد، حقیقت را پیدا خواهیم کرد.» به نظر می‌رسد این تحقیق نتیجه‌ای نداشته است.

افشای دوباره اطلاعات به یک رسانه فرانسوی، معمای منبع این «جاسوس» در رختکن چلسی را پیچیده‌تر کرده است. این تیم چند بازیکن فرانسوی از جمله فوفانا، بادی‌اشیل و گوستو را در اختیار دارد و بسیاری از بازیکنان نیز از طریق مدیر برنامه‌ها یا باشگاه استراسبورگ، که به گروه مالکیتی چلسی تعلق دارد، با فرانسه ارتباط دارند.

سال گذشته نیز منچستریونایتد با وضعیتی مشابه روبه‌رو شده بود؛ زمانی که در فضای مجازی، الخاندرو گارناچو که اکنون در چلسی بازی می‌کند و آماد دیالو به افشای مکرر ترکیب تیم متهم شده بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.