معاون رئیس‌جمهور: حجت‌الاسلام خطیب و امیر نصیرزاده جزو مهربان‌ترین اعضای هیئت دولت بودند + فیلم

  • کد خبر: ۴۰۱۶۱۱
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۸
معاون رئیس‌جمهور: حجت‌الاسلام خطیب و امیر نصیرزاده جزو مهربان‌ترین اعضای هیئت دولت بودند + فیلم
معاون رئیس‌جمهور گفت: آقای خطیب و امیر نصیرزاده برخلاف نوع جایگاهی که داشتند، شخصیت بسیار مهربانی بودند. ما عمدتا در این جایگاه‌ها توقع افرادی را داریم که محکم‌تر و خشن‌تر باشند اما اگر بخواهیم اعضای دولت را رده‌بندی کنیم، جزو مهربان‌ترین افراد بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل سقاب اصفهانی در مراسم تشییع پیکر شهیئ حجت الاسلام خطیب، وزیر اطلاعات اظهار کرد: در مدتی که من در دولت خادمی مردم شریف را می‌کنم، از صمیمی‌ترین دوستانی که فرمایشاتی داشتند، رهنمود‌هایی می‌کردند یا من نظراتی از ایشان می‌خواستم، از همه بیشتر امیر نصیرزاده بودند که خدمت ایشان کسب فیض می‌کردم و بعد از ایشان هم آقای خطیب بودند.

وی افزود: حجت‌الاسلام خطیب و امیر نصیرزاده برخلاف نوع جایگاهی که داشتند، شخصیت بسیار مهربانی بودند. ما عمدتا در این جایگاه‌ها توقع افرادی را داریم که محکم‌تر و خشن‌تر باشند اما اگر بخواهیم اعضای دولت را رده‌بندی کنیم، جزو مهربان‌ترین افراد بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.