سفر هیأت آمریکایی به پاکستان برای پایان جنگ با ایران

  • کد خبر: ۴۰۱۷۱۲
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۳:۲۳
سفر هیأت آمریکایی به پاکستان برای پایان جنگ با ایران
منابعی در وزارت خارجه پاکستان می‌گویند که یک هیأت از دیپلمات‌های آمریکا طی یک یا دو روز آینده به اسلام‌آباد می‌روند تا برای یافتن راه خروج از باتلاق جنگ با ایران تلاش کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابعی در وزارت خارجه پاکستان می‌گویند که یک هیأت از دیپلمات‌های آمریکا طی یک یا دو روز آینده به اسلام‌آباد می‌روند تا برای یافتن راه خروج از باتلاق جنگ با ایران تلاش کنند.

این منابع دیپلماتیک که نامشان فاش نشد، شامگاه دوشنبه به خبرگزاری «آناتولی» گفتند: «تلاش‌هایی از طریق دیپلماسی پشت پرده برای ترغیب ایران به مذاکره در جریان است».

در این گزارش، اما تاکید شده که جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه حاضر به مذاکره با آمریکا برای برقراری آتش‌بس نیست.

آناتولی به نقل از این منابع نوشت که هیأت آمریکایی به احتمال زیاد شامل «استیون ویتکاف» نماینده ویژه و «جارد کوشنر» داماد رئیس جمهور آمریکا باشد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.