دولت انگلیس در تلاش برای ممنوعیت تلفن همراه در مدارس این کشور

  • کد خبر: ۴۰۸۶۱۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۷
دولت انگلیس در تلاش برای ممنوعیت تلفن همراه در مدارس این کشور
دولت انگلیس اعلام کرد که ممنوعیت قانونی استفاده از تلفن‌های هوشمند در مدارس این کشور را اعمال خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر آموزش و پرورش انگلیس روز (گذشته) دوشنبه به مجلس اعیان گفت دولت، اصلاحیه‌ای را برای لایحه مهم رفاه کودکان و مدارس ارائه خواهد کرد که الزام قانونی روشنی را برای مدارس در این زمینه ایجاد می‌کند.

وزارت آموزش و پرورش نیز (DfE) گفت که این اقدام به آنچه مدارس در عمل انجام می‌دهند، قوت قانونی می‌دهد.

دولت گفته است این دستورالعمل را به صورت قانونی ارائه خواهد کرد به این معنی که مدارس ملزم هستند به آن توجه کنند.

به گزارش بی‌بی‌سی، جزئیات اصلاحیه دولت هنوز منتشر نشده است.

با این حال از آنجا که آموزش و پرورش به بخش خصوصی واگذار شده، رویکرد به کاربرد تلفن همراه در مدارس در سراسر بریتانیا متفاوت است.

دولت اسکاتلند دستورالعمل‌هایی را ارائه کرده است که به مدیران مدارس اجازه می‌دهد ممنوعیت تلفن همراه را در مدارس در سال ۲۰۲۴ اجرا کنند.

اما در ولز، هیچ ممنوعیت ملی وجود ندارد هرچند مدیران مدارس این قدرت را دارند که استفاده از این دستگاه‌ها را در مدارس خود ممنوع یا محدود کنند.

در ایرلند شمالی نیز طرح آزمایشی بدون تلفن همراه در ۹ مدرسه به تازگی به پایان رسیده و قرار است گزارشی در ماه ژوئن در این زمینه منتشر شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.