به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس عراقچی شامگاه جمعه، پنجم اردیبهشت، در چارچوب سفر منطقهای برای دیدار مقامات پاکستانی وارد اسلامآباد شد. او در مذاکراتی فشرده با همتای پاکستانی خود، فرمانده ارتش و نخستوزیر این کشور تعاملات دوجانبه، منطقه و تحولات درباره پایان جنگ را بررسی کرد.
سفر وزیر خارجه کشورمان در پاسخ به سفر فرمانده ارتش پاکستان که هفته گذشته به تهران و در راستای تبادل پیشنهادات و پیام به طرف آمریکایی به میانجیگری اسلامآباد باشد.
مقامات وزارت امور خارجه کشورمان شنبه شب اعلام کردند: احتمالا عراقچی بعد از پایان سفر به عمان و قبل از سفر به روسیه، مجددا سفری به پاکستان داشته باشد.
همچنین بخشی از هیات همراه وزیر خارجه که در جریان سفر به اسلامآباد عراقچی را همراهی کردند، برای مشورت و اخذ دستورالعملهای لازم در مورد مباحث مرتبط با پایان جنگ به تهران بازمیگردند و یکشنبه شب دوباره در اسلامآباد به وی ملحق خواهند شد.
منبع: ایرنا