جلسه دادگاه نتانیاهو به درخواست وکلای او و دلایل «امنیتی» دوباره لغو شد

  • کد خبر: ۴۱۰۱۱۹
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۲
جلسه دادگاه نتانیاهو به درخواست وکلای او و دلایل «امنیتی» دوباره لغو شد
تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه اعلام کرد، دادگاه این رژیم به درخواست وکلای «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم، جلسه رسیدگی به پرونده‌های فساد او را به دلایل «امنیتی» لغو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از لغو جلسه محاکمه بنیامین نتانیاهو در دادگاه تل‌آویو پیش از برگزاری آن به دلیل درخواست وکلای او به دلایل «امنیتی» و با وجود مخالفت دادستانی کل خبر داد.

قرار بود صبح امروز نتانیاهو بعد از ۲ ماه امتناع از حضور در دادگاه و ادامه روند محاکمه، در دادگاه شهر اشغالی تل‌آویو حاضر شده و دفاعیات خود را در پرونده‌های فساد ارائه کند، اما حدود یک ساعت قبل از آغاز جلسه، اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام شد که وکلای او درخواستی به دادگاه ارائه کردند که بر اساس آن تصمیم گرفته شد جلسه امروز لغو شود.

به نوشته روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت»، در درخواست ارائه شده از سوی وکلای نتانیاهو برخی دلایل «امنیتی» مطرح شده بود.

آخرین باری که نتانیاهو در دادگاه حاضر شد، ۲۴ فوریه گذشته بود.

نتانیاهو در طول ۲ هفته گذشته بار‌ها درخواست لغو جلسات دادگاه خود به دلایل «امنیتی» را مطرح کرد. او هفته گذشته با طرح ادعای «وجود محدودیت‌های امنیتی و سیاسی» درخواست کرد جلسه دادگاهش به تعویق بیفتد، در ادامه دادگاه نیز با درخواست او موافقت کرد.

در مقابل دادستانی کل رژیم صهیونیستی به این تصمیم اعتراض و تاکید کرد که نیاز‌های امنیتی مبرم و قابل توجهی وجود ندارند و این نیاز‌ها ثابت و دائمی نیستند و جلسات دادگاه باید طبق تاریخ برگزار شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.