بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد
سرخط خبرها

بروز رفلاکس معده از علائم مصرف زیاد زردچوبه

  • کد خبر: ۴۱۰۱۹
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۱
  • ۱
بروز رفلاکس معده از علائم مصرف زیاد زردچوبه
زرد چوبه به واسطه آنتی اکسیدان هایش خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، زرد چوبه در علم طب سنتی خواص و مضرات زیادی دارد که در آشپزی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد و به انوع غذا‌ها رنگ و بویی خاص می‌بخشد. آنتی اکسیدان‌های موجود در زردچوبه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، کاهش التهاب معده، جلوگیری از بیماری‌های آسیب زا به سیستم عصبی و ... مفید هستند.
 

مضرات بیش از حد مصرف زردچوبه

 
استفاده بیش از حد از زردچوبه می‌تواند باعث ایجاد حالت تهوع، خون ریزی زیاد، فشار خون پایین، مشکلات معده، مشکلات بارداری، سردرد، کمبود آهن، ناباروری، دیابت و خون ریزی‌های خطر ناک شود که گزینه آخر مهم‌ترین عوارض مصرف زیاد زردچوبه است.

جالب است بدانید که حدود ۲ درصد زرد چوبه از نمک جوهر ترشک تشکیل شده است که مصرف زیاد آن باعث ایجاد سنگ کلیه خواهد شد، در صورتی که قبلا به مشکلات کلیوی شدید مبتلا شده اید یا سابقه سنگ کلیه شما را آزار داده، باید بدانید که استفاده بیش از حد ادویه زردچوبه می‌تواند بیماری شما را تشدید کند.
 

بروز رفلاکس معده از علائم مصرف زیاد زردچوبه

 
مصرف زردچوبه برای درمان سرطان
 
ممکن است مصرف زیاد زردچوبه، خارش پوست، قرمزی، تهوع، استفراغ، اسهال، نفخ، گرفتگی عضلانی را به وجود آورد، حتی از عوارض خطرناک مصرف بیش از حد زردچوبه می‌توان به کم خونی، دیابت، رفلاکس معده و ... اشاره کرد.

پیش از مصرف زرد چوبه آن را روی پوست خود امتحان کرده و یا قبل از استفاده حتما با پزشک مربوطه میزان مصرف این نوع ادویه را مشخص کنید تا در صورت داشتن آلرژی به ادویه با مشکل مواجه نشوید.

احتمال دارد برخی افراد نسبت به زرد چوبه در مواد غذایی واکنش خاصی نشان ندهند، اما مصرف آن باعث بروز واکنش منفی شود که در چنین شرایطی اختلالات خونریزی، دیابت، سنگ صفرا را تشدید خواهد کرد و شما را با مشکل روبه رو می‌کند.

در ضمن به یاد داشته باشید که مصرف زردچوبه با دارو‌های مصرفی شما ممکن است تداخل داشته باشد؛ بنابراین تحت نظر پزشک مصرف آن را کنترل کنید. زرد چوبه می‌تواند این شرایط را تشدید کند و یا با دارو‌هایی که مصرف می‌کنید تداخل داشته باشد.

سرطان به عنوان یک بیماری بسیار خطرناک درسطح جهان شناخته شده است که به علت رشد سلولی غیر قابل کنترل احتمال دارد درمانش با مشکل جدی روبه رو شود، اما متخصصان طب سنتی معتقد هستند که کورکومین‌های موجود در زردچوبه باعث بهبود و درمان سرطان می‌شوند و محققان هم به این نتیجه دست یافته اند که مصرف آن باعث رشد و تکثیر سلول‌ها خواهد شد.

در واقع کورکومین موجود در زردچوبه باعث مرگ سلول‌های سرطانی، کاهش رشد رگ‌های خونی در تومور‌های سرطانی و جلوگیری از متاستاز یا پراکنده شدن سلول‌های سرطانی در بدن خواهد شد.

حتی دانشمندان به نتیجه دیگری دست یافته اند که مطالعات آن‌ها نشان می‌دهد که کورکومین موجود در زردچوبه باعث کاهش رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی در آزمایشگاه خواهد شد که این ماده در آزمایش روی حیوانات باعث توقف رشد تومور‌های سرطانی شده است.

منبع:دنیای اقتصاد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهندس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
0
0
آخرش نفهمیدیم برا رفلاکس خوبه یا بد!!!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->