۲۴ رشته تحصیلی فنی‌وحرفه‌ای به‌روزرسانی شدند آیا می‌توان به نوزادان برای رفع تشنگی آب یا آب جوش داد؟ بازدید وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه کتاب تهران کاهش حدود ۳ درصدی تلفات تصادفات در ۱۴۰۳| خراسان رضوی رتبه سوم مرگ‌بارترین استان‌ها در تصادفات را دارد غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند از عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی! ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی | آیا این وام به همه بازنشستگان تعلق می‌گیرد؟ واریز دیه متوفیان حادثه بندر شهید رجایی به حساب اولیای‌دم، طی ۴۸ ساعت ورود بیش از ۱۷ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی گزارش کمیسیون اصل نود درباره عملکرد صندوق‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی و کشوری در انتشار صحیح اطلاعات فعالیت تمام مدارس دولتی و غیردولتی از امروز (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)، ساعت ۱۳ پایان می‌یابد علائم اختلالات یادگیری در کودکان کدام‌اند؟ ساعات امتحانات نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است فعالیت کودکستان‌ها با تغییر ساعات کار ادارات و مدارس چگونه خواهد بود؟ نوشیدن قهوه بر سلامت کلیوی کدام افراد تأثیر منفی دارد؟ پیش‌بینی بارش‌های رگباری در ۱۴ استان طی امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین غذا برای کودک باید متناسب با سن کودک باشد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سنجد» میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد «نفس» جان ۱۵ هزار جنین را نجات داد آیا فوق‌العاده خاص حقوق به بازنشستگان هم تعلق می‌گیرد؟ ۸۵ کودک بی‌سرپرست خراسان رضوی، زیر سایه پرمهر حمایت زوج‌های جوان مشهدی جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقی برای زنان خانه‌دار که لازم است بدانید | چه زمانی می‌توان مزد کار‌های خانه را از مرد گرفت؟ اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد
سرخط خبرها

بروز رفلاکس معده از علائم مصرف زیاد زردچوبه

  • کد خبر: ۴۱۰۱۹
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۱
  • ۱
بروز رفلاکس معده از علائم مصرف زیاد زردچوبه
زرد چوبه به واسطه آنتی اکسیدان هایش خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، زرد چوبه در علم طب سنتی خواص و مضرات زیادی دارد که در آشپزی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد و به انوع غذا‌ها رنگ و بویی خاص می‌بخشد. آنتی اکسیدان‌های موجود در زردچوبه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، کاهش التهاب معده، جلوگیری از بیماری‌های آسیب زا به سیستم عصبی و ... مفید هستند.
 

مضرات بیش از حد مصرف زردچوبه

 
استفاده بیش از حد از زردچوبه می‌تواند باعث ایجاد حالت تهوع، خون ریزی زیاد، فشار خون پایین، مشکلات معده، مشکلات بارداری، سردرد، کمبود آهن، ناباروری، دیابت و خون ریزی‌های خطر ناک شود که گزینه آخر مهم‌ترین عوارض مصرف زیاد زردچوبه است.

جالب است بدانید که حدود ۲ درصد زرد چوبه از نمک جوهر ترشک تشکیل شده است که مصرف زیاد آن باعث ایجاد سنگ کلیه خواهد شد، در صورتی که قبلا به مشکلات کلیوی شدید مبتلا شده اید یا سابقه سنگ کلیه شما را آزار داده، باید بدانید که استفاده بیش از حد ادویه زردچوبه می‌تواند بیماری شما را تشدید کند.
 

بروز رفلاکس معده از علائم مصرف زیاد زردچوبه

 
مصرف زردچوبه برای درمان سرطان
 
ممکن است مصرف زیاد زردچوبه، خارش پوست، قرمزی، تهوع، استفراغ، اسهال، نفخ، گرفتگی عضلانی را به وجود آورد، حتی از عوارض خطرناک مصرف بیش از حد زردچوبه می‌توان به کم خونی، دیابت، رفلاکس معده و ... اشاره کرد.

پیش از مصرف زرد چوبه آن را روی پوست خود امتحان کرده و یا قبل از استفاده حتما با پزشک مربوطه میزان مصرف این نوع ادویه را مشخص کنید تا در صورت داشتن آلرژی به ادویه با مشکل مواجه نشوید.

احتمال دارد برخی افراد نسبت به زرد چوبه در مواد غذایی واکنش خاصی نشان ندهند، اما مصرف آن باعث بروز واکنش منفی شود که در چنین شرایطی اختلالات خونریزی، دیابت، سنگ صفرا را تشدید خواهد کرد و شما را با مشکل روبه رو می‌کند.

در ضمن به یاد داشته باشید که مصرف زردچوبه با دارو‌های مصرفی شما ممکن است تداخل داشته باشد؛ بنابراین تحت نظر پزشک مصرف آن را کنترل کنید. زرد چوبه می‌تواند این شرایط را تشدید کند و یا با دارو‌هایی که مصرف می‌کنید تداخل داشته باشد.

سرطان به عنوان یک بیماری بسیار خطرناک درسطح جهان شناخته شده است که به علت رشد سلولی غیر قابل کنترل احتمال دارد درمانش با مشکل جدی روبه رو شود، اما متخصصان طب سنتی معتقد هستند که کورکومین‌های موجود در زردچوبه باعث بهبود و درمان سرطان می‌شوند و محققان هم به این نتیجه دست یافته اند که مصرف آن باعث رشد و تکثیر سلول‌ها خواهد شد.

در واقع کورکومین موجود در زردچوبه باعث مرگ سلول‌های سرطانی، کاهش رشد رگ‌های خونی در تومور‌های سرطانی و جلوگیری از متاستاز یا پراکنده شدن سلول‌های سرطانی در بدن خواهد شد.

حتی دانشمندان به نتیجه دیگری دست یافته اند که مطالعات آن‌ها نشان می‌دهد که کورکومین موجود در زردچوبه باعث کاهش رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی در آزمایشگاه خواهد شد که این ماده در آزمایش روی حیوانات باعث توقف رشد تومور‌های سرطانی شده است.

منبع:دنیای اقتصاد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهندس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
0
0
آخرش نفهمیدیم برا رفلاکس خوبه یا بد!!!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->