دهه کرامت مشهد با ۲۰۰ استرابورد، ۶۰ بیلبورد و اجتماع ۴۰ هزار نفری لشکریان امام رضا (ع) رقم خورد

  • کد خبر: ۴۱۰۶۱۸
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۳
دهه کرامت مشهد با ۲۰۰ استرابورد، ۶۰ بیلبورد و اجتماع ۴۰ هزار نفری لشکریان امام رضا (ع) رقم خورد
همزمان با ایام دهه کرامت و حضور حماسی شهروندان در خیابان‌ها، معاون شهردار مشهد از اجرای گسترده‌ترین برنامه‌های فرهنگی خبر داد و با اشاره به برپایی اجتماع عظیم ۴۰ هزار نفری «لشکریان امام رضا (ع)» در حرم مطهر، اکران‌های شهری با ۲۰۰ استرابورد و ۶۰ بیلبورد با شعار این اجتماع، و برگزاری جشنواره‌هایی چون «شهردخت» و «ایران جان» را تنها بخشی از اقدامات انجام‌شده در این دهه پربرکت عنوان کرد.

جاوید کیانی، معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز در خصوص مهمترین اقدامات این سازمان به مناسبت فرارسیدم ایام دهه کرامت گفت: همزمان با ایام خجسته دهه کرامت و با در نظر گرفتن شرایط کشور و حضور حماسی شهروندان در میدان خیابان، با محوریت این اجتماعات مردمی، برنامه‌های متنوعی اجرا شد.

وی افزود: فضاآرایی شهری در قالب بیرقی‌های بی. آر. تی، آویز‌های ستونی و پایه پرچم‌های روی پل‌ها، اکران‌های شهری با شعار «لشکریان امام رضا (ع)» شامل ۲۰۰ استرابورد و ۶۰ بیلبورد، نصب المان‌های رضوی شامل مهر‌های یا علی بن موسی الرضا (ع)، المان دروازه بهشت، شمعدانی و نقاره خانه میدان فلسطین، از جمله اقداماتی است که در زمینه فضاسازی شهری صورت گرفته است.

کیانی خاطرنشان کرد: همچنین برگزاری اجتماع بزرگ دختران به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) در عرصه میدان شهدا، برگزاری رویداد «شهردخت ۲» با موضوع هنرنمایی دختران نوجوان با موضوع ایران در زمینه‌های نقاشی و طراحی و خطاطی در عرصه میدان شهدا، برگزاری رویداد «ایران جان» با موضوع کنش‌گری نوجوانان در اجتماعات مردمی، راه‌اندازی ون خبرنگاری و حضور نوجوانان رسانه‌ای و خبرنگار در کنار اجتماعات مردمی و تولید محصولات رسانه‌ای از آنها، ایشان، تولید بسته‌های بازی برای کودکان به منظور توزیع در اجتماعات توسط فرهنگسرای کودک، راه‌اندازی تریبون کودک و نوجوان، برگزاری رویداد «وطن یار» شامل دست‌سازه نقشه ایران توسط کودکان در اجتماعات و دورهمی‌ها در فرهنگسرای کودک، برگزاری جشنواره «ایران‌دخت» و جشنواره «عروسک قشنگ من» توسط فرهنگسرای حجاب، برگزاری اجتماع بزرگ مردمی با عنوان «لشکریان امام رضا (ع)» در روز میلاد امام رضا (ع)، مشارکت در برگزاری اجتماع ۴۰ هزار نفری نوجوانان در حرم مطهر رضوی و تداوم حمایت از اجتماعات و مواکب مردمی در میدان خیابان در قالب تامین زیرساخت‌های مورد نیاز، از دیگر اقدامات صورت گرفته در ایام دهه کرامت بوده است.

معاون شهردار مشهد همچنین به اقدامات این سازمان در ارتباط با دومین سالگرد شهادت شهید جمهور اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی از طریق تلویزیون‌های شهری و قطار شهری و نصب ۱۰ عدد استرابورد، تامین زیرساخت و فضاسازی میدان شهدا برای برگزاری مراسم و توزیع پوستر با نقش شهید جمهور، از دیگر اقدامات صورت‌گرفته بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.