عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: ترامپ بداند چهار دهه محدودیت راه بجایی نبرده است

  • کد خبر: ۴۱۱۷۷۸
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۰
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: ترامپ بداند چهار دهه محدودیت راه بجایی نبرده است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوازدهم گفت: اعلام تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری ایالات متحده علیه ایران، اعتراف به شکست محدودیت‌های قبلی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فداحسین مالکی در رابطه با تحریم‌های اخیر وزارت خزانه‌داری ایالات متحده علیه ایران، گفت: سیاست‌مداران کاخ سفید آنقدر دستشان خالی شده که در این اقدام ضدایرانی، ۳۳ فرد و نهاد در کشورمان را به دلیل کمک کردن برای فرار از تحریم ها اعمال کرده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوازدهم اظهار کرد: در واقع کاخ سفید با اعلام چنین تحریم‌هایی به شکست سیاست‌های تحریمی خود علیه جمهوری اسلامی اعتراف کرده زیرا اگر اعمال محدودیت‌ها اثری داشت، نیازی به تحریم‌های مجدد نبود. 

وی افزود: مقامات کاخ سفید به خوبی می‌دانند که اعمال محدودیت‌ها علیه جمهوری اسلامی طی ۴ دهه گذشته نتوانسته اهداف آنها را محقق کند لذا پیش بینی و طراحی بسته‌های جدید تحریمی نیز نمی‌تواند راهگشا باشد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ترامپ و دولتمردان ایالات متحده، این روزها تحت فشار دولت‌ها در عرصه بین‌الملل و همچنین مردم خود در داخل این کشور هستند؛ به عبارتی اقدامات تجاوزکارانه آنها و جنگ افروزی ایالات متحده موجب شده چالش های اقتصادی ایجاد شود.

مالکی خاطرنشان کرد: بنابراین مشاهده می‌شود که مقامات آمریکایی با اعلام بسته‌های تحریمی جدید علیه کشورمان، تلاش می‌کنند افکار عمومی دنیا و سیاستمداران کشورهای مختلف را نسبت به بروز مشکلات ایجاد شده منحرف کنند تا کمی از فشار وارد شده بر دولت آمریکا را کاهش دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.