فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص): خطایی از دشمن سر بزند، با قدرت بالاتری نسبت به جنگ رمضان با آن برخورد می‌کنیم

  • کد خبر: ۴۱۵۸۰۵
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۰:۴۰
فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص): خطایی از دشمن سر بزند، با قدرت بالاتری نسبت به جنگ رمضان با آن برخورد می‌کنیم
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) تاکید کرد: چنانچه خطای دیگری از سوی دشمنان‌مان سر بزند، با قدرت و توانایی به مراتب بالاتر از جنگ تحمیلی رمضان با آن برخورد خواهیم کرد و با تمام توان از حقوق ملت ایران دفاع و دست هر متجاوزی را قطع می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر علی عبداللهی در واکنش به اقدامات اخیر دشمنان در منطقه گفت: به آمریکا و همپیمانان آن اعلام می‌داریم، دوباره مرتکب اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی نشوند.

وی افزود: آنها باید بدانند ایران اسلامی و نیرو‌های مسلح آن نسبت به گذشته آماده‌تر و قوی‌تر، دست بر ماشه هستند و هرگونه تعرض و تجاوز مجددی از سوی دشمنان سرزمین و ملت سربلند را سریع، قاطع، پرقدرت و گسترده پاسخ خواهند داد.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) با بیان اینکه دشمنان آمریکایی صهیونیستی بار‌ها ملت شجاع ایران و نیرو‌های مسلح مقتدر آن را آزموده‌اند، تصریح کرد: ما با عزم و اراده الهی ثابت کرده‌ایم که اقتدار و توانایی خود را در میدان عمل به دشمنان نشان می‌دهیم.

وی افزود: چنانچه خطای دیگری از سوی دشمنانمان سر بزند، با قدرت و توانایی به مراتب بالاتر از جنگ تحمیلی رمضان با آن برخورد خواهیم کرد و با تمام توان از حقوق ملت ایران دفاع و دست هر متجاوزی را قطع می‌کنیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.