بیانیه وزارت کشور در پی حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه سپاه: اسرائیل بهای سنگینی برای جنایت خود می‌پردازد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه وزارت امور خارجه در واکنش به تجاوز اسرائیل (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر باقری در پی حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید اطلاعیه شماره ۱ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) در حمله اسرائیل به ایران چه نقاطی مورد هدف و چه اشخاصی ترور شدند؟ (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گروسی در پی حمله اسرائیل به ایران بیانیه داد نتانیاهو: روزهای سختی پیش روی اسرائیل است پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی (۲۳ خردادماه ۱۴۰۴) شهادت سرلشکر غلامعلی رشید در حمله تروریستی اسرائیل عباسی و طهرانچی دانشمندان هسته‌ای در حمله تروریستی اسرائیل به شهادت رسیدند+ سوابق سردار سلامی در پی حمله اسرائیل به تهران به شهادت رسید بیانیه ارتش اسرائیل درباره حملات به ایران (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) علت شنیده شدن صدای انفجار در تهران چه بود؟ + فیلم و عکس (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان‌پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر
سرخط خبرها

اظهارات مهم معاونت حقوقی ریاست جمهوری درباره پرونده ویلموتس

  • کد خبر: ۴۱۶۷۶
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲
اظهارات مهم معاونت حقوقی ریاست جمهوری درباره پرونده ویلموتس
روابط عمومی معاونت حقوقی ریاست جمهوری در واکنش به اظهارات علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: "هنوز رأی صادره در پرونده ویلموتس اجرا نشده و هیچ مبلغی بابت آن پرداخت نشده است و إن‌شاالله نقض خواهد شد و حتّی در فرض قطعیت بخشی از رأی نیز، مطابق اعلام وزارت ورزش، این گونه مبالغ از محل کمک‌ها و مطالبات ناشی از موفّقیت‌های تیم‌های ورزشی ایران نزد فیفا پرداخت خواهد شد نه منابع دولتی".
به گزارش شهرآرانیوز، معاونت حقوقی ریاست جمهوری در ارتباط با نظارت بر قرارداد‌های ورزشی مانند قرارداد مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران واکنش نشان داد و اعلام کرد انتظار می‌رود اظهار نظر‌ها به ویژه از سوی اعضای هیات رییسه مجلس با وقوف به قانون باشد.

فدراسیون فوتبال مؤسسه عمومی غیردولتی و دارای شخصیت حقوقی مستقل بوده و بخشی از قوه مجریه نیست تا معاونت حقوقی رئیس جمهوری بر آن نظارت کند. تنها زمانی که از معاونت درخواست کمک شود، معاونت حقوقی با رعایت اصول استقلال و عدم دخالت در امور، اقدام به کمک به این نهاد خواهد کرد. ورود فعلی معاونت حقوقی نیز برای مساعدت و بنا به درخواست فدراسیون فوتبال انجام شده است.

نظارت موثر بر قرارداد‌های مؤسسات عمومی غیردولتی شامل نهادهایی، چون فدراسیون‌ها و کمیته‌های ملی و هلال احمر و یا بنیاد‌ها مانند بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، بنیاد شهید، بنیاد پانزده خرداد، سازمان تبلیغات اسلامی، کمیته امداد، شهرداری‌ها و ... که بهره‌مند از منابع عمومی و در شمار مؤسسات عمومی غیر دولتی هستند، خارج از حدود نظارتی که بر عهده سازمان بازرسی است، نیازمند وضع قانون است. چنانکه در مواردی مانند مستندسازی اموال غیرمنقول به اتّکاء وجود قانون، این نظارت توسط معاونت حقوقی انجام می‌شود.

لایحه شفافیت که پیش نیاز ضروری انجام نظارت مؤثّر است در ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ در هیات وزیران تصویب و توسط رئیس جمهوری، به مجلس تقدیم شده است. مجلس می‌تواند برای فراهم آوردن امکان نظارت موثر، در رسیدگی به این لایحه مهم تسریع کند. به ویژه که لایحه با قید فوریت تقدیم مجلس شده است.

انتظار می‌رود که اظهار نظر‌ها به ویژه وقتی از سوی اعضای هیات رییسه مجلس است با وقوف به قانون و مبتنی بر اصول حقوقی باشد نه بدون توجه به قانون.

هنوز رأی صادره در پرونده ویلموتس اجرا نشده و هیچ مبلغی بابت آن پرداخت نشده است و إن‌شاالله نقض خواهد شد، ولی حتّی در فرض قطعیت بخشی از رأی نیز، مطابق اعلام وزارت ورزش، این گونه مبالغ از محل کمک‌ها و مطالبات ناشی از موفّقیت‌های تیم‌های ورزشی ایران نزد فیفا پرداخت خواهد شد نه منابع دولتی.

ادّعای سلیمی مبنی بر شکایت از منتقدان صحیح نیست، شکایت معاونت حقوقی رئیس جمهوری پس از ارجاع موضوع از طرف دولت و طرح در شورای تخصصی نظارت بر دعاوی و شکایات و در فرضی انجام می‌شود که اعلامات افراد نه دارای جنبه انتقادی صرف، بلکه خلاف واقع و دارای عنوان مجرمانه و مضرّ به منافع و مصالح عمومی باشد.

پس از فسخ قرارداد و جدایی مارک ویلموتس از تیم ملی فوتبال ایران در آذر ماه ۹۸، نحوه انعقاد و مبلغ قرارداد او مورد بحث قرار گرفت که پس از جنجال رسانه‌ای گسترده، بسیاری از کارشناسان فوتبال و نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرارداد ویلموتس را مبهم و قابل بررسی دانستند.

برخی نمایندگان مجلس این قرار داد را به عنوان یک فساد بزرگ اقتصادی مطرح کردند و سازمان بازرسی کل کشور نیز اعلام کرد که قرارداد سرمربی بلژیکی با فدراسیون فوتبال ایران را بررسی خواهد کرد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->