اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره تئاتر کودک معرفی شدند | حضور یک کارگردان مشهدی در جمع اعضای شورا سینماگران جهانی تحریم رژیم اسرائیل را اعلام کردند «زوتوپیا ۲» پاییز به سینماها می‌آید روز ملی سینما با تخفیف آثار مکتوب فارابی جشن گرفته می‌شود اجرای فیلم کنسرت «ارباب حلقه‌ها» برای اولین بار در ایران + زمان برگزاری خطر غفلت از هویت | محمد دستمالچیان خراسانی، مستندساز مشهدی، از ضرورت ساخت مجموعه مستند‌های هویت شهری می‌گوید ستایش روزنامه نگار پاکستانی-استرالیایی از زبان فارسی: هیچ زبانی مانند فارسی مرا تکان نداده است مستند «جمعه سیاه» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش ارسال ۱۷۲ اثر به جشنواره فیلم‌های کمدی نشان نقره مسابقه بین‌المللی نقاشی هیکاری ژاپن در دستان نوجوان ایرانی سومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت + اسامی + فیلم رقابت نفس‌گیر ۳۲گروه در سومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی | راهیابی گروه‌های برگزیده به جشنواره کشوری فیلم سینمایی «بامبولک ۲» در راه اکران درگذشت «بتثابه نعیمایی» چهره‌پرداز تئاتر + علت فوت رونمایی از ۱۰ کتاب وحدت‌بخش در کنفرانس وحدت اسلامی محسن تنابنده با سریال «تبعید» در راه شبکه نمایش خانگی
سرخط خبرها

کارگردان سریال «سرزده»: ۷۰ درصد از بازیگران سریال، چهره و ۳۰ درصد از آن‌ها خراسانی هستند

  • کد خبر: ۴۱۶۸۰
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵
کارگردان سریال «سرزده»: ۷۰ درصد از بازیگران سریال، چهره و ۳۰ درصد از آن‌ها خراسانی هستند
بهادر اسدی، کارگردان سریال «سرزده»، از سریال‌های تولیدی مراکز خراسان رضوی با تأکید بر لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های بومی نسبت به استفاده برخی کارگردانان از بازیگران ترکیه‌ای انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - بهادر اسدی، کارگردان و تهیه کننده سریال «سرزده» که این شب‌ها به عنوان محصول خراسان رضوی از شبکه یک پخش‌ می‌شود، گفت: «ما این سریال را در آنجا و با کمک صداوسیمای مشهد ساختیم و معتقدم فیلمساز باید به خودش زحمت بدهد و گاهی هم از مرکز و تهران خارج شود.»


وی با اشاره به حضور بازیگران بومی مشهد در این سریال یادآور شد: «ما در شهرستان‌ها کلی استعداد داریم که می‌توان در سریال‌ها از آن‌ها بهره گرفت. از طرفی اکثر بازیگران کنونی سینما و تلویزیون در همین شرایط تا ۱۴۰۲ قرارداد دارند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال کار هستند.»

اسدی که در این سریال از چهره‌ها هم استفاده کرده است، گفت: «من دوست دارم حرفم را با چهره‌ها بزنم. در این سریال هم ۷۰ درصد بازیگران چهره و ۳۰ درصد بومی هستند که از میان تئاتری‌ها انتخاب شده‌اند.»

وی با اشاره به حضور بازیگران ترک در فیلم‌های سینمای ایران عنوان کرد: «ما کمتر سراغ پرورش بازیگر در این سال‌ها رفته‌ایم و به همین دلیل است که تهیه‌کننده‌ای می‌رود و از چهره‌های ترک استفاده می‌کند و الان چند فیلم با همین بازیگران ساخته شده است تا در گیشه بفروشد. درحالیکه هنرمند ایرانی و چهره‌های ایرانی هم خوش تیپ هستند هم مهارت دارند و با پرورش توانمندی‌هایشان می‌توانند به بازیگرانی حرفه‌ای تبدیل شوند.»

اسدی درباره سریال «سرزده» نیز بیان کرد: «این سریال در ۹ قسمت ساخته شده است و خواستم سریع سر اصل مطلب بروم.»

وی درباره زمان تولید کار نیز توضیح داد: «ما سریال را در مشهد اول اسفندماه کلید زدیم درست در زمانیکه همه پروژه‌ها خوابید ما کار را شروع کردیم و با حمایت‌های عباس فاطمی رییس مرکز سیمای استان‌ها و محسن نصرپور مدیرکل مرکز صداوسیمای خراسان رضوی توانستیم در ۶۸ جلسه سریال را تمام کنیم.»

این کارگردان درباره اینکه سریال چقدر تلاش کرده است از کلیشه‌ها فاصله بگیرد، گفت: «کلیشه بد نیست اگر به جا استفاده شود. ما هم سعی کردیم نکته‌ای را نشان دهیم که خاص بوده است که در قسمت‌های هفت و هشت به بعد مشخص می‌شود.»

وی در پایان اظهار مرد: «ما در سریال به غیر از توبه بحث بخشش را داریم که به نظرم اهمیت دارد، چون آدم‌ها نسبت به هم بخشش شان کم شده است. خیلی مهم است نشان دهیم هنوز هم بخشش وجود دارد. ضمن اینکه تلاش کردم این قصه را در ژانر پلیسی بیاورم.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->