قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران و درخشش رضا مومنی مقدم جوانان ایران با اقتدار قهرمان جام جهانی والیبال شدند کودتای خطیبی در مس کاپیتان پرسپولیس راهی فولاد شد تن هاخ در آستانه اخراج از لورکوزن پخش زنده بازی لیورپول و آرسنال (۹ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین فیل مهری هوای استقلال کرد! + عکس تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال ایران و هند در مسابقات کافا | ببر‌های آبی زیر چنگال یوز‌های ایرانی پخش زنده بازی والیبال ایران و ایتالیا در فینال جوانان جهان (۹ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایساک در یک قدمی لیورپول عملکرد ناامیدکننده آدان در دروازه استقلال | ۳ بازی، ۵ گل خورده اعتراض هواداران استقلال به برگزاری بازی لیگ نخبگان در شهر قدس گلر سیتی در راه ترکیه گلر لژیونر فوتسال مشهد: می‌خواهم گلر پرنده باشم! کوشکی اردوی تیم ملی را ترک کرد طارمی: المپیاکوس هواداران پرشوری دارد تاریخ و ساعت بازی آرسنال و لیورپول | حمله توپچی‌ها به طلسم شوم! تاریخ و ساعت بازی ایران و ایتالیا در فینال والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ | یک پله تا بام جهان باشگاه پرسپولیس در واکنش به محرومیت پیروانی: تا رأی نهایی مشکلی برای فعالیت ندارد مومنی‌مقدم: به غیر از مدال طلا به عنوان دیگری راضی نخواهیم شد
سرخط خبرها

کادر فنی فرش ‌آرا یکدست آموزش ‌و‌ پرورشی شد

  • کد خبر: ۴۱۷۶۶
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۲
کادر فنی فرش ‌آرا یکدست آموزش ‌و‌ پرورشی شد
تیم فوتسال فرش‌آرا در‌حالی از چند روز دیگر تمرینات خود را آغاز می‌کند که کادر فنی این تیم در اتفاقی جالب صدردصد متشکل از معلمان ورزش آموزش‌و‌پرورش مشهد شده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ مجید مرتضایی که خودش معلم ورزش آموزش‌و‌پرورش مشهد است، علاقه خاصی به همکاران خود دارد و در همه دوره‌هایی که سر‌مربی فرش‌آرا بوده، به‌نحوی از همکاران خود در کادر فنی استفاده کرده است. او در سال گذشته که بعد از ۲ سال دوری به فرش‌آرا برگشت، محسن ودوود را به کادر فنی اضافه کرد تا در کنار حمید سالاری، مربی بدن‌ساز تیم، که او هم از معلمان ورزش آموزش‌و‌پرورش است، قرار بگیرد.
 
سر‌مربی تنها‌نماینده استان در لیگ برتر فوتسال امسال هم مجتبی عباسی، یکی دیگر از همکاران و رفقای خود در منطقه‌۵ آموزش‌و‌پرورش را به کادر فنی تیم اضافه کرد تا بدین‌ترتیب همه اعضای این کادر، معلمان ورزش و همکاران قدیمی و جدید مرتضایی شوند؛ اتفاقی که در لیگ برتر فوتسال اگر نگوییم بی‌نظیر، دست‌کم به‌جرئت می‌توان گفت کم‌نظیر است. نکته جالب اینکه از این جمع چهارنفره معلمان کادر فنی فرش آرا فقط محسن ودوود است که سابقه بازی در لیگ فوتسال در رده‌های مختلف را دارد و ۳ نفر دیگر مستقیم وارد دنیای مربیگری فوتسال شده‌اند.
 
باید دید در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر فوتسال که قرار است با شرایط ویژه‌ای برگزار شود، کادر آموزش‌و‌پرورشی فرش‌آرا می‌تواند رؤیا‌ی قهرمانی تیمی از مشهد در این مسابقات را به واقعیت تبدیل کند؟! همه این‌ها در‌حالی است که لیگ برتر فوتسال با‌وجود اعلام شروع در مهرماه به احتمال زیاد عقب خواهد افتاد و این فرصت خوبی برای تیم‌ها از‌جمله فرش‌آرا فراهم می‌کند تا تیم هایشان را مهیای حضور در مسابقات کنند؛ مسابقاتی که قابل پیش‌بینی است به‌دلیل شرایط خاص برگزاری آن با حواشی زیادی همراه خواهد شد.
 
مجید مرتضایی برای هفتمین‌بار قرار است هدایت تیم فرش‌آرا در لیگ برتر فوتسال را برعهده بگیرد. او سال گذشته با این تیم موفق شد در دور گروهی در جایگاه سوم قرار بگیرد، اما در مرحله پلی‌آف اول مسابقات به تیم سن‌ایچ ساوه باخت و از حضور در جمع ۴ تیم نهایی لیگ بازماند. تیم فوتسال فرش‌آرا از سال‌۱۳۹۰ در لیگ حضور داشته که در این مدت ۶ فصل سر‌مربی تیم مجید مرتضایی بوده و در ۳ فصل دیگر حمید بی‌غم، محسن خبیری و محسن حسن‌زاده سر‌مربی این تیم بوده‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->