تمرین پرسپولیس تعطیل شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) حمدالله - پرسپولیس، دوباره جدی شد بازتاب جهانی حضور منیرالحدادی در استقلال میزبانی مشهد از بازی‌های آسیایی استقلال در هاله‌ای از ابهام استقلال بازهم بازیکن خارجی می‌خواهد! تاریخ و ساعت بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا | دل‌خوشی امیر خبرخوش برای پرسپولیسی‌ها | صحرایی رباط نداد پایان مسابقات قهرمانی لیگ پرس‌سینه و لیفت بانوان خراسان رضوی برترین‌های مسابقات تک‌حرکت پرس‌سینه خراسان رضوی مشخص شدند رودریگو در برزخ رئال و برزیل ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود| جراحی اجباری است مجلس حق پخش تلویزیونی را به باشگاه‌ها داد |سرخابی‌ها پولدارتر می‌شوند رئیس هیئت تنیس خراسان رضوی: انتظار داریم اداره‌کل ورزش نقش پررنگ‌تری در توسعه تنیس استان ایفا کند آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا آدان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ اینیستا پست باشگاه استقلال را لایک کرد| ورود رسمی الحدادی + عکس علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم
سرخط خبرها

نامجومطلقِ رفت و برگشت

  • کد خبر: ۴۱۸۷۰
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۱
نامجومطلقِ رفت و برگشت
روزی که فرهاد مجیدی از مربیگری استقلال کنارگذاشته شد مجید نامجو مطلق نیز به احترام همکاری با این مربی از سمتش کنار رفت.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، نامجومطلق درشرایطی از این سمت کناره گیری کرد که خیلی‌ها از همان ابتدای همکاری‌اش با فرهاد مجیدی اعتقاد داشتند که او به لحاظ کسوت و سابقه مربیگری درجایگاه بالاتری در قیاس با مجیدی قرار دارد، اما مطلق خود هیچ گاه در مصاحبه‌هایش به این موضوع اشاره‌ای نداشت و پذیرفت که با وجود آن عقبه‌ای که از خود به جا گذاشته به عنوان دستیار مجیدی به فعالیت ادامه دهد.
 
در واقع مطلق بدون اینکه حاشیه‌ای برای مجیدی ایجاد کند برای استقلال کار کرد و حتی در روز برکناری مجیدی نیز پشت او ایستاد و از سمتش استعفاء داد تا اخلاق و حرفه‌ای گری را زیر پا نگذرد. بعد از استعفای مطلق، اما مدیران باشگاه استقلال با وی تماس گرفتند و از او خواستند به دلیل شرایط حادی که استقلال در این برهه با آن مواجه است، از کناره گیری صرفنظر کند تا استقلال بتواند تمریناتش را برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا از سر بگیرد.
 
طبق برنامه استقلال از امروز تمرینات خود را آغاز خواهد کرد و نداشتن مربی باعث می‌شد تا تا شروع تمرینات عقب بیفتد. حالا با بازگشت مطلق دست کم استقلال می‌تواند امیدوار باشد که برای بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا تمریناتش را به موقع شروع کرده است و نسبت به دیگر رقبا عقب نیست، اما اینکه در این عرصه مجید نامجومطلق به عنوان سرمربی استقلال را همراهی کند یا خیر سوالی است که مدیران باشگاه استقلال ترجیح می‌دهند پاسخش را باز بگذارند.
 
این احتمال وجود دارد که مطلق در لیگ قهرمانان آسیا به عنوان سرمربی موقت سکان هدایت استقلال را به عهده بگیرد واز طرفی این احتمال هم هست که گزینه دیگری در کنار مطلق قرار بگیرد و استقلال را همراهی کند. بعد از شنیدن نام‌هایی همچون خطیبی، فکری و پاشازاده صحبت از بازگشت دستیار سابق استراماچونی هم هست که باید دید سرانجام چه می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->