به گزارش شهرآرانیوز، جواد خیابانی در آغاز برنامه ورزش سه برای جام جهانی ۲۰۲۶ با نام برجام، از پایان همکاری رسمی خود با صداوسیما خبر داد. این لحظه برای او بهشدت احساسی بود؛ تا جایی که در بخشی از صحبتهایش بغض کرد و برای جلوگیری از گریه، چند بار سعی کرد خود را کنترل کند.
او خطاب به مخاطبان گفت: سلام میکنم به همه شما عزیزانی که از طریق ورزش سه، سایت ورزش سه، برنامه برجام، جام جهانی ۲۰۲۶ را نگاه میکنید. انگار قلبم دارد از تنم جدا میشود. انگار پایم روی زمین نیست. انگار در وجودم زلزلهای به پا شده و ولولهای در درونم افتاده است.
اما همه این اتفاقاتی که از سال ۱۳۶۹ که وارد سازمان شدم تا امروز، یک روز مانده به جام جهانی ۲۰۲۶ افتاده، حالا به جایی رسیده که برای اولینبار خارج از سازمان برنامهای را اجرا میکنم. تمام خاطرات و تمام آنچه در این ۳۵، ۳۶ سال داشتم، از آنجایی که بازنشسته شدم و دیگر در سازمان صداوسیما کار نمیکنم، برایم زنده شده است. من از اول خرداد ۱۴۰۵ رسماً بازنشسته سازمان صداوسیما هستم.
باور کنید خیلی دارم خودم را کنترل میکنم، چون میدانم که همهتان میخواهید بگویید خیابانی اشکش توی مشکش است؛ نه، دیگر سعی میکنم محکمتر بایستم و محکمتر اینجا بنشینم و بگویم با افتخار این برنامه را شروع میکنم؛ همانطور که تمام ۳۵ سال گذشته را با افتخار در سازمان صداوسیما اجرا کردم.